Scurgere albicioasa...

Luna trecuta am avut o perioada in care aveam o scurgere alba. Mi-a venit ciclul care mi-a intarziat 3 zile, iar acum iar am o scurgere alba, dimineata cand ma trezesc si in timpul zilei. E vreo raceala sau ceva mai grav?
8 comentarii

daca nu o aveai pina acum si daca e si urit mirositoare inseamna ca trebuie sa mergi la ginecolog.nu e ceva foarte grav poate o micoza, vaginita candidoza, etc.este bine sa ceri sa ti se faca o analiza a secretiei.sanatate!

nu o aveam pana acum, si nu miroase urat. Multumesc pentru raspuns !!!

de obicei scurgerile albe fara miros sunt normale la o femeie, e posibil totusi sa fie o micoza si pentru asta trebuie sa mergi la medic pentru a face o lama e cel mai sigur, pana atunci poti face niste bai cu codita soricelului, galbenele si tataneasa si mai sunt ovule pe baza de ulei catina galbenele si propolis sunt foarte bune pentru fiecare femeie in parte, multa sanatate iti doresc!

nu stiu de ce dupa ciclu apar, tine un timp si trece. Multumesc pentru sfat!!!

e cit se poate de normal daca.nu are alta culoare difera de la femei la femeie

buna ziu nuele meu este andreea si am si eu o nelamurire amo scurgere albicioasa pe parcursul intregi zile, si atnci cand fac sex cu prietenul meu ii ramane p penis ceva alb branzos ce credeti ca poate i sigur e de la mine asta stiu.multumesc

credeti ca se intampla ceva grav dac stau o luna si un pic fara sa ma tratez ca acum sunt in strainatate si nu am cum merge la medic.ce trebuie sa fac pana atunci?dac am facut sex cu prietenul meu cu prezervativ e posibil sa fi luat si el?inca ceva eu am o boala care sunt obligata sa iau antibiotice.

mai am nste pete maro care imi apar si dispar.m-am tratat cu biazolsi mi-a trecut dara cum au aparut iar ce tre sa fac se le tratez defnitiv?credeti ca se poate transmite si la altcinev?multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ciclu care intarzie
- 11INTARZIERE CICLU MENSTRUAL
- 4am o problema... scurgeri vaginale galbui
- 4scurgere dupa Lomexin
- 7Sunt insarcinata si de ceva timp o scurgere branzoasa insuportabila
- 5ciclu ciudat... de 7 zile nu s-a mai oprit. dar de doua - trei zile curge un lichid maroniu
- 5ampicilina afecteaza sarcina?
- 7Sa ma duc la ginecolog ?Ce am...
- 4de ce intarzie atat?
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 0Anticonceptionalele luate din a 10 zi intarzie menstruatia?
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 0Menstruație
- 1Intarziere
- 0Menstruatia intarzie 12 zile
- 3Prietenei mele nu i-a venit menstruația de 3 zile
- 3Ce se petrece ? mi a întârziat menstra
- 1Intarzierea menstruatiei 10 zile
- 0Imi intarzie ciclul
- 0Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale intarzierea menstruatiei scurgere albicioasa abundenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: