scurgere cu miros urat
Buna ziua. Acum ceva vreme am avut o infectie urinara. Am facut analizele necesare si a reiesit stafilococ auriu.M-i s-a preacris zinat. Dupa terminarea tratamentului ghinionul a foat sa intretin relatii sexuale neprotejare cu o fata si m.am ales cu 2 condiloame. Momentan am urmat un tratament cu Condyline pt cel mare iar pentru 2 mai mici care sunt pe gland iau Isoprinosine. Pe langa toate astea am relatat medicului dermato-venerolog ca am si o scurgere de lichid transparent cu miros urat(unul de peste steicat as spune) am utmat teste la sange pt boli venerice la urina urocultura. Din ptobe nu a reiesit ca as avea vre-o boala cu transmitere sexuala.
Acum daca stau bine sa ma gandesc parca am simtit mirosul acesta venind dinspre vagin si la momentul cand am avut contact sexual cu fata respectiva.
Acum daca stau bine sa ma gandesc parca am simtit mirosul acesta venind dinspre vagin si la momentul cand am avut contact sexual cu fata respectiva.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am o problema... scurgeri vaginale galbui
- 3Urinez foarte galben...mai inchis asa
- 1tratament pentru infectie urinara cu streptocop de grupa B.
- 3infectie urinara
- 16infectie cu esherihia coli
- 7spotting LOGEST
- 6simptome sarcina, scurgeri roz, rosii si maro
- 6infectie urinara cu E.coli, cistita cronica; de un an si jumatate nu pot sa merg pe jos, nu ma plimb
- 1infectie urinara si e-coli
- 1infectie urinara klebsiella - bebe 3 luni
- 1Infectie urinara Proteus
- 0infectie urinara?
- 9Inflamatie cu scurgere albicioasa-galbuie
- 0dupa cat timp se trateaza infectia mixta?
- 0scurgeri vaginale
- 2Problema urinala!
- 1Răspundeți - infecții urinare
- 1Scurgere vaginala
- 0Eritrocite si leucocite urina
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: