Scurgere de culoare galben-verzui
In urma cu cateva luni am avut primul meu contact sexual (neprotejat). Dupa aproximativ 2-3 luni mi-a aparut o scurgere de culoare verzuie mai mult sub forma de cheaguri. Ce poate fi?
1 comentarii
Stimata domnisoara,
pot fi mai multe infectii transmise pe cale sexuala.Unele se pot manifesta prin "scurgeri"(leucoree)si necesita in mod obligator examen bacteriologic, si antibioterapie.
Indiferent daca e vorba de Chlamidiaza, de Trihomoniaza etc, trebuie sa va adresati medicului de familie, sa va consulte, sa va prescrie analize si daca este depasit in competenta sa va adresati medicului dermatolog din regiunea in care locuiti. Eu nu va pot recomanda decit dupa ce va trateaza medicul !!!! sa aveti o igiena corecta (spalat cu apa si sapun de doua ori pe zi, mai ales dupa contactul sexual), sa folositi prezervativ si sa va alegetio cu grija partenerii sexuali.
Cu consideratie,
profesor.dr.Anca Zbranca
pot fi mai multe infectii transmise pe cale sexuala.Unele se pot manifesta prin "scurgeri"(leucoree)si necesita in mod obligator examen bacteriologic, si antibioterapie.
Indiferent daca e vorba de Chlamidiaza, de Trihomoniaza etc, trebuie sa va adresati medicului de familie, sa va consulte, sa va prescrie analize si daca este depasit in competenta sa va adresati medicului dermatolog din regiunea in care locuiti. Eu nu va pot recomanda decit dupa ce va trateaza medicul !!!! sa aveti o igiena corecta (spalat cu apa si sapun de doua ori pe zi, mai ales dupa contactul sexual), sa folositi prezervativ si sa va alegetio cu grija partenerii sexuali.
Cu consideratie,
profesor.dr.Anca Zbranca
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de aproximativ 5 luni am problema asta dar nu am ajuns la un ginecolog :(!
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 50Infectii vaginale?!
- 7sex neprotejat dupa o zi de la menstruatie
- 3scurgeri vaginale albicioasa cu un miros mai neplacut de cateva luni
- 3pentru doctor dermato-venerice! BTS
- 6este candidoza?
- 34urina cu miros neplacut
- 14scurgeri :D
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 4am anumite scurgeri rozalii maronii in perioada fertila
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 4scrugeri roz-maronii
- 4AJUTOOR.. nu imi vine ciclul
- 3de aproape o luna am niste scurgeri de sange din vagin
- 4Scurgeri vaginale abundente si de culoare diferita de cea normala
- 3dupa primul act sexual mi-au aparut scurgeri transparente
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 7vreau un copil...ajutor!!!!
- 0Eliminari vaginale in exces
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: