Scurgere de culoare.cenusie?
Buna, va rog sa ma ajutati cu o informatie pana ajung la medic. De cateva zile am observat o scurgere de culoare cenusie, consistenta cremoasa. Am avut contact sexual neprotejat acum cateva zile si mi-e teama ca ar putea sa fie o BTS, specific ca nu am avut contact sexual o peridoada indelungata si totul a fost ok pana acum la mine, de asta mi-e teama sa nu fi luat ceva de la partener.El zice ca nu are rel decat cu mine dar am inceput sa ma indoiesc. Va rog daca stiti ceva despre scurgerea asta sa-mi ziceti si mie.Multumesc anticipat pt raspunsuri
3 comentarii
Daca inainte de contact nu ai mai avut probleme, insemna ca s-a intamplat ceva dupa acel contact! Singura solutie este examenul pe lama a secretiei pentru a vedea ce anume a produs-o!
Multumesc mult de raspuns. Azi mi-a venit menstruatia, putin mai devreme decat trebuia dar are aspectul obisnuit. Voi merge la medic dupa ce se termina, sa vad ce poate fi dar daca nu mai apare scurgerea aia????
Chiar daca dupa menstruatie nu mai ai scurgere abundenta tot este bine sa faci un examen din secretia vaginala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4scurgere albicioasa cu miros urat, foarte urat
- 5umflaturi dureroase la nivelul organelor genitale
- 3de cateva zile am obs ca am o scurgere precum gelatina
- 5se pot contacta boli prin epilare cu ceara refolosita in zona inghinala?
- 35durere in timpul actului sexual
- 2scurgere gentala
- 12scurgere vaginala
- 5probleme sexuale si genitale
- 3Scurgeri
- 1Scurgere rozalie la 2 zile dupa ovulatie
- 3scurgere maronie
- 3Bubite, scurgere, mancarime in zona genitala.
- 6Simt simptomele sarcinei atat de devreme?
- 11simptome la nivel genital
- 6Probleme in timpul actului sexual! Help me!
- 2Infectie sau sarcina??
- 0curgere de sange
- 0Prezint mancarimi, scurgeri, 3 formatiuni crescute in zona vaginala.
- 0scurgeri si usturime in timpul urinarii
- 0Eliminari vaginale in exces
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: