Scurgere de culoare.cenusie?
Buna, va rog sa ma ajutati cu o informatie pana ajung la medic. De cateva zile am observat o scurgere de culoare cenusie, consistenta cremoasa. Am avut contact sexual neprotejat acum cateva zile si mi-e teama ca ar putea sa fie o BTS, specific ca nu am avut contact sexual o peridoada indelungata si totul a fost ok pana acum la mine, de asta mi-e teama sa nu fi luat ceva de la partener.El zice ca nu are rel decat cu mine dar am inceput sa ma indoiesc. Va rog daca stiti ceva despre scurgerea asta sa-mi ziceti si mie.Multumesc anticipat pt raspunsuri
3 comentarii
Daca inainte de contact nu ai mai avut probleme, insemna ca s-a intamplat ceva dupa acel contact! Singura solutie este examenul pe lama a secretiei pentru a vedea ce anume a produs-o!
Multumesc mult de raspuns. Azi mi-a venit menstruatia, putin mai devreme decat trebuia dar are aspectul obisnuit. Voi merge la medic dupa ce se termina, sa vad ce poate fi dar daca nu mai apare scurgerea aia????
Chiar daca dupa menstruatie nu mai ai scurgere abundenta tot este bine sa faci un examen din secretia vaginala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 6scurgere alb-galbuie - este grav?
- 5o scurgere galbuie si cateodata e spre verde
- 3scurgeri vaginale
- 3Scurgere vaginala cu stratii de sange
- 5se pot contacta boli prin epilare cu ceara refolosita in zona inghinala?
- 4infectie in gat si scurgere galbuie
- 34urina cu miros neplacut
- 6scurgeri vaginale foarte dese, usturimi la urinare
- 3ce se intampla cu mine?
- 3Ce ar putea fi ?
- 3scurgeri vaginale
- 1dureri abdominale, sani durerosi, scurgeri neobisnuite
- 5de ce nu-mi vine menstruatia?
- 2Scurgeri si mancarimi genitale insuportabile
- 4Scurgeri si probleme cu menstruatia
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?
- 0scurgeri rosiatice