scurgere dupa Lomexin

Buna ziua!
Rezultatul la lama a fost Candida. Tratament prescris: Lomexin ovule- 1 ovul la 3 zile si Flucovim - 1 pastila la 7 zile. Am pus primul ovul miercuri seara, iar astazi urmeaza al doilea. Insa azi dimineata am obs. o scurgere de culoare roza ca si cum ar fi venit menstruatia, dar aceasta tr. sa vina abia peste o saptamana.Mentionez ca aveam o scurgere alb-galbuie, dar asta este altceva. Se poate ca de la Lomexin sa am aceasta scurgere? Atunci nu stiu ce sa fac daca mai pun si al doilea ovul sau nu! Multumesc si astept raspuns!
Rezultatul la lama a fost Candida. Tratament prescris: Lomexin ovule- 1 ovul la 3 zile si Flucovim - 1 pastila la 7 zile. Am pus primul ovul miercuri seara, iar astazi urmeaza al doilea. Insa azi dimineata am obs. o scurgere de culoare roza ca si cum ar fi venit menstruatia, dar aceasta tr. sa vina abia peste o saptamana.Mentionez ca aveam o scurgere alb-galbuie, dar asta este altceva. Se poate ca de la Lomexin sa am aceasta scurgere? Atunci nu stiu ce sa fac daca mai pun si al doilea ovul sau nu! Multumesc si astept raspuns!
4 comentarii

Nu-i de la Lomexim( reactii adverse : intoleranta locala senzatie de prurit, arsura, eritem).trebuie neaparat sa continui tratamentul prescris intocmai !!!...ciuperca este f. oportunista...documenteaza-te asupra ciupercii Candida albicans pe internet !.

am recitit prospectul de la Lomexim si intr-adevar nu da scurgeri, dar atunci nu inteleg de unde este aceasta scurgere.Voi suna doctorul sa-l intreb! Mersi

poate sunt scurgeri de la ovul, nu se absoarbe in totalitate in mucoasa vaginala

Ovului are rolul de a curata. E nomala scurgerea.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scurgere vaginala
- 2scurgere alba
- 3Care o fi cauza pt. care apar aceste scurgeri?
- 4Am si eu niste probleme si as dori sfatul unor medici ginecologi si, sau urologi.
- 4am si eu nevoie de un sfat: nu mi-a venit menstruatia
- 4infectie in gat si scurgere galbuie
- 3menstruatia si vaginita bacteriana... cum si cand iau tratamentul?
- 4dupa ce am terminat blisterul, am o scurgere mai intensa
- 4de cativa ani buni am niste scurgeri albe laptoase mai groase..
- 21Am scurgeri albe cam branzoase, inaintea menstruatiei
- 2scurgere vaginala foarte groasa
- 4zona vaginala... scurgeri si miros neplacut
- 6Probleme in timpul actului sexual! Help me!
- 0Scurgere vaginala
- 3Ovule Klion
- 1scurgere maronie
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?
- 7vreau un copil...ajutor!!!!
- 2A mai folosit cineva ovule Veregen?
- 3Secretie vaginala fetita 11 ani
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale Ovulele vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: