scurgere gelatinoasa transparenta din ochisor bebe

03-04-2013
iazmina
Nu este medic/terapeut
iazmina
buna ziua! am un bebe de 7 saptamani, inca de la nastere a avut canalul lacrimal infundat la ochisorul drept si i se facea o umflatura in colt langa ochi si nasuc, a avut doua interventii dezobstructie ptr dacriocistita plus 8 zile bagat pe antibiotic intravenos din cauza ca in acea umflatura langa ochisor i a fost gasit e-coli infectie.acum este f bine cu ochisorul drept nu mai avem probleme dar de cand i/a trecut ochiul drept a inceput celalalt ochi sa ii lacrimeze mai tot timpul doar cand intr adevar plange atunci ii lacrimeaza ambii okisori.deci a inceput sa ii lacrimeze ochisorul stang si are o scurgere transparenta gelatinoasa iar cand ii fac un mic masaj langa nasuc acolo scurgerea e si mai abundenta si tot asa gelatinoasa, nu e lacrima e o scurgere gelatinoasa transparenta.ce poate fi ??? e grav ??? ce ma sfatuitiiiiiiiiiiiiiiii ? multumesc frumos, anticipat..
2 comentarii
0
10-04-2013, ora 10:36
Marrylyn
Nu este medic/terapeut
Marrylyn
Buna te sfatuiesc sa mergi iar la medic pentru ca s-ar putea sa ai nevoie de un alt tratament!
D-na doctor Oana Andrei este un doctor excelent care iti poate rezolva problema! Iti recomand sa iti faci o programare la ea! Lucreaza la West Eye Hospital!
Multa sanatate...si sa auzim numai de bn! :)
0
11-04-2013, ora 01:03
iazmina
Nu este medic/terapeut
iazmina
buna! Multumesc...da voi merge cu bebe la un contro.eu sunt din cta, doamna doctora d unde este? Noi am fost si ink mai tinem legatura cu doamna miruna ciuboata din bucuresti... In legatura cu okisorul tot asa cand apas, i fac masaj, ii curge ceva dar akm nu mai e transparent este o secretie galbuie iar dimineata, uneori, se trezeste cu el lipit, il spal cu ser fiziologic.domnul pediatru mi a spus k e ceva normal la noinascuti.akm Dmnezeu stie!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: