scurgere vaginala
De cateva zile am constatat ca am o scurgere vaginala de culoare maronie. identica cu scurgerea din ultima zi a menstruatiei. Nu prezint nici un fel de durere, dar ma ingrijoreaza aceasta problema. Sper sa imi puteti da un sfat...Va multumesc!
2 comentarii
Din pacate datele furnizate de dvs.sunt insuficiente.
Cred ca ar fi oportun sa mergeti la un medic ginecolog.Acesta va va pune toate intrebarile necesare, va va consulta si va stabili diagnosticul si tratamentul
Cred ca ar fi oportun sa mergeti la un medic ginecolog.Acesta va va pune toate intrebarile necesare, va va consulta si va stabili diagnosticul si tratamentul
Am fost diagnosticata cu vulvovaginita. Am urmat tratamentul medicului si eu si partenerul meu. Din pacate nu mi-a trecut in totalitate nici mie si nici lui. Ce ar trebui sa fac ? Poate sa reiau tratamentul ? Sau poate este vorba de altceva ? Astept cu nerabdare un raspuns ! Va multumesc !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mi-am oprit ciclul si de cateva zile imi curge un lichid maroniu
- 13Boli cu transmitere sexuala
- 3am luat pastila de a doua zi si nu am avut acea scurgere
- 3scurgeri abundente fara infectie
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 6scurgerile vaginale de culoare maro si miros ciudat
- 4am nevoie de un raspuns
- 4zona vaginala... scurgeri si miros neplacut
- 2Scurgeri si mancarimi genitale insuportabile
- 6simptome sarcina, scurgeri roz, rosii si maro
- 2Scurgeri vaginale abundente
- 1urgent !cistita, scurgere ciudata galbena cu tenta spre verde care miroase groaznic
- 19nu mai scap de micozele vaginale!
- 3dupa primul act sexual mi-au aparut scurgeri transparente
- 0scurgeri rosiatice
- 1Scurgere vaginala neobisnuita
- 0scurgeri de sange la ovulatie, menstruatie intarziata
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 6de 3 ani de zile am scurgeri vaginale abundente, urat mirositoare
- 3Scurgeri vaginala gălbui spre verde in fiecare zii
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: