Scurgere vaginala

Buna ziua! acum 3 saptamani am schimbat anticonceptionalele (am luat Marvelon si le-am schimbat cu Desorelle), de atunci am inceput sa am o scurgere alba abundenta.Intre timp am observat ca si-a schimbat culoarea in galbui.Am avut contact sexual neprotejat, insa cu un singur partener, iar scurgerea a aparut la cateva luni de cand intretinem raporturi sexuale.Pana acum nu am avut vreo problema asemanatoare.Scurgerea este deranjanta, deoarece este destul de abundenta, cateodata are miros, cateodata nu, raportul sexual este dureros, nu am dureri la urinare, urina are o culoare usor tulbure.Am incercat supozitor cu indometacin, insa scurgerea si-a schimbat culoarea, a devenit mai inchisa(am crezut ca este vorba de o anexita).Ce imi recomandati?
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
2 comentarii

Ar fi necesar un consult si, probabil, un examen de secretie vaginala. Exista secretii albicioase normale, dar secretiile galbui necesita intotdeauna tratament.
In mod sigur nu are legatura cu schimbarea anticonceptionalului, deoarece Desorelle si Marvelon sunt copy and paste cu licenta :)
In mod sigur nu are legatura cu schimbarea anticonceptionalului, deoarece Desorelle si Marvelon sunt copy and paste cu licenta :)

buna ziua.numele meu este delia...de cateva zile..poate chiar o sapt si un pic am scurgeri abundente e culoare alba...fara miros...am ajuns sa schimb lenjeria intima de 2 ori pe zi..chiar mai mult...si la fiecare ciclu am dureri mari...nu am facut niciodata testul papa nicolau...va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35scurgere alba, urat mirositoare - penis
- 3Scurgere de culoare.cenusie?
- 6scurgeri vaginale (alb-galbuie) de cateva zile
- 5schimbare de contraceptive
- 10scurgeri vaginale la fetite - 7 ani!
- 5scurgere vaginala cam de 2 ani
- 14scurgeri :D
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 12scurgere vaginala
- 7Sunt insarcinata si de ceva timp o scurgere branzoasa insuportabila
- 36E eficienta metoda contraceptiva cu nuvaring?
- 10scurgeri vaginale
- 2Scurgeri si mancarimi genitale insuportabile
- 7Scurgeri, mancarimi... contact sexual neprotejat
- 3de aproape o luna am niste scurgeri de sange din vagin
- 4schimbarea pilulelor marvelon 21 cu yasmin
- 3am niste scurgeri de culoare alba in cantitate mica
- 9Inflamatie cu scurgere albicioasa-galbuie
- 0Anticoncepţionalele Yaz
- 1Scurgere vaginala
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale schimbarea anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: