scurgere vaginala
Ma numesc Alexandra si am o problema de sanatate. Am o scurgere vaginala rosiatica si un miros nepalacut, mancarimi si usturimi in timpul actului sexual si nu numai.As dori un tratament adecvat tinanad cont ca nu este prima oara. In urma cu cateva luni am urmat un tratament la indicatia unui medic ginecolog pe care l-am urmat pentru aceeasi problema dar se pare ca a reaparut. Astept sfaturile dumeavoastra. Va multumesc
1 comentarii
Teoria spune ca orice MODIFICARE a secretiilor vaginale trebuie sa constitue un semnal de alarma si un motiv pentru o vizita la medicul ginecolog. Modificare in ceea ce priveste consistenta, cantitatea, culoarea si mai ales mirosul secretiilor. De asemenea un semnal de alarma este si aparitia unor mancarimi sau usturimi.
deci iti recomandam un consult ginecologic si urmarea cu strictete tratamentul prescris-inclusiv partenerul sexual(netratarea partenerului- chiar daca este asimptomatic poate fi o cauza de recadere)
-
Dr. Gutu
deci iti recomandam un consult ginecologic si urmarea cu strictete tratamentul prescris-inclusiv partenerul sexual(netratarea partenerului- chiar daca este asimptomatic poate fi o cauza de recadere)
-
Dr. Gutu
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1de aproximativ 5 luni am problema asta dar nu am ajuns la un ginecolog :(!
- 6scurgere alb-galbuie - este grav?
- 6Scurgeri vaginale colorate
- 4Am si eu niste probleme si as dori sfatul unor medici ginecologi si, sau urologi.
- 3de cateva zile am obs ca am o scurgere precum gelatina
- 2Secretie vaginala incolora
- 5scurgeri ciudate, ovare olichistice, anticonceptionale
- 34urina cu miros neplacut
- 5organe genitale inflamate
- 4vreau un bebe
- 3scurgere maro inchis!!!
- 3Scurgeri de sange
- 1scurgeri frecvente la sarcina cu placenta praevia!!!
- 1Scurgeri vaginale singerii
- 2Scurgere vaginala
- 5umflaturi si mancarimi vaginale + scurgere urat mirositoare
- 4Scurgere vaginala anormala
- 7Probleme dupa avort... nu am avut sangerare deloc dupa doar in ziua respectiva foarte putin
- 0Prezint mancarimi, scurgeri, 3 formatiuni crescute in zona vaginala.
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: