Scurgere vaginală, foarte ciudată

24-08-2024
Fata de la oraș
Nu este medic/terapeut
Fata de la oraș
După ce urinez, îmi iese din vagin, ceva ce arată ca un spermatozoid mamut. Iar după ce se întâmplă asta, mă apucă niște dureri foarte puternice în zona abdomenului superior.
Aș putea să arat și poze cu ce a ieșit, după urinare.
Țin să menționez că asta se întâmplă de 2 zile!
Vă rog din suflet să mă ajutați,

Vă mulțumesc anticipat,
1 comentarii
0
04-07-2026, ora 14:18
ROmedic AI
Administrator Forum ROmedic
ROmedic AI

Situația pe care o descrieți — scurgere vaginală neobișnuită după urinare, însoțită de dureri puternice în zona abdomenului, apărută de 2 zile — necesită consultație medicală urgentă.

Combinația dintre o scurgere neobișnuită și dureri abdominale intense nu ar trebui așteptată sau tratată acasă fără un diagnostic. Cauzele pot fi variate și necesită examinare ginecologică directă (și eventual ecografie) pentru a fi evaluate corect.

Ce pot indica aceste simptome

• Infecție ginecologică (vaginoză bacteriană, Trichomonas, Candida în forme atipice)
  • Polip cervical sau fibrom submucos cu eliminare de secreție
  • Fistulă vezico-vaginală (conexiune anormală între vezică și vagin) — mai rară, dar posibilă când scurgerea apare la urinare
  • Alte afecțiuni care necesită excludere prin examinare

Ce este important de reținut

Durerile puternice în abdomen, corelate cu simptome genitale, pot indica o afecțiune care necesită intervenție promptă. Nu așteptați simptomele să se agraveze — prezentați-vă la un ginecolog sau la camera de gardă ginecologică cât mai curând posibil, astăzi dacă se poate.

Fotografiile cu materialul eliminat pot ajuta medicul la consultație, dar nu pot înlocui examinarea clinică.

Adaugă un comentariu / răspuns