Scurgeri albicioase, ajutor!!!

Buna ziua! Pe data de 7 Septembrie trebuia sa imi vina menstruația. Dar, si ieri si azi am niste scurgeri albe, nu sunt abundente si nici mirositoare, sunt normale aceste scurgeri? Adica in mod normal stiu ca sunt obișnuite, dar nu stiu de ce le am acum, cand ar fi trebuit sa imi vina menstruația. Am avut contacte sexuale dar protejate, si doar putin mi-a bagat-o fara protecție, nici nu a avut cum sa ejaculeze.am un ciclu regulat cam de 28/29 zile.asa am toate simptomele de menstruație, dureri de burta, de sâni...credeti ca se poate sa fii ramas însărcinată?
1 comentarii

Bună dimineața!
Pentru mai multă siguranță mergeți la ginecolog și faceți o analiză a secreției. Pentru că aceste scurgeri pot să nu aibă de-a face cu sarcina, faptul că întârzie menstruația pot fi și alte cauze. Medicul vă poate lămuri și această problemă.
Pentru mai multă siguranță mergeți la ginecolog și faceți o analiză a secreției. Pentru că aceste scurgeri pot să nu aibă de-a face cu sarcina, faptul că întârzie menstruația pot fi și alte cauze. Medicul vă poate lămuri și această problemă.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarzierea ciclului
- 4sunt insarcinata?
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 4Intarzierea ciclului - 26 de zile
- 8Probleme cu menstruatia
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 1menstruatia poate intarzia din cauza unei infectii urinare?
- 2Pericol sarcina? Un sfat si un ajutor
- 1Mare intârziere, rog o parere
- 0Am ramas gravida?!
- 6Ciclu menstrual intarzie de aproximativ 10 zile
- 3Oare sunt insarcinata?!
- 0Ce poate fi?
- 2Intarziere menstruatie, test negativ.
- 0Ciclu intarziat
- 1Escapelle, ciclu intarziat
- 1Sunt insarcinata?
- 15Pot fi însărcinată? teste de sarcina „home-made”
- 0Menstruatie intarziata, teste de sarcina negative
- 1Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: