scurgeri albicioase, usturime si iritatii.. penis

04-03-2008
paula_80
Nu este medic/terapeut
paula_80
dupa o relatie sexuala de o luna de zile eu am niste eliminari albicioase si usturime si tensiune in organele genitale si la el au aparut niste iritatii pe capul penisului?ce poate fi asta?va rog ajutati-ne si dati-mi un sfat ce sa facem?
3 comentarii
0
25-03-2008, ora 00:00
enescu
Nu este medic/terapeut
enescu
de obicei este vb despre o micoza.este recomandat consult ginec.si ex secretiei vaginale.
0
14-04-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Aveti o infectie genitala si trebuie sa faceti un set de analize pentru a vedea care este natura infectiei si cum trebuie tratata: examen de secretie vaginala, culturi col, Ag. Chlamydia si Mycoplasma/Ureapalsma.
Toate cele bune.
0
20-06-2011, ora 18:07
puffy02
Nu este medic/terapeut
puffy02
Buna ziua ! acum 3 luni mi-am inceput viata sexuala..nici o problema :D insa in urma cu aproximativ o saptamana dupa terminarea menstruatiei :D a avut loc un contact sexual mai brutal neprotejat (nu a ejaculat in mine) a doua zi insa..au inceput niste usturimi atat in interior cat si exteriorul zonei genitale..la urinat erau prezente aceste usturimi mai accentuate insotite de sangerari dar in cantitati foarte nici mai deloc..aveam nevoie la toaleta foarte des desi mergeam si nu faceam mai nimic..erau prezente si durerile de spate..sii ovarul stang m-a suparat tare urat intr-o seara !! dupa 2-3 zile aceste usturimi s-au ameliorat..acum dupa o saptamana nu mai exista nici o urma de usturime sau incomoditate :D mentionez ca prietenul meu a fost si el la prima experienta sexuala..ar fi vreun motiv de ingrijorare?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la bărbați - cauze, diagnostic, tratament
  •