Scurgeri, mancarimi vaginale
4 comentarii
ati folosit tratamentul natural de pe scapa-de-vaginita.eu ? Se pare ca e ok... ce parere aveti? Asi dori sa il incerc.
Sufar de vaginita bacteriana de 3, 4 luni si am luat antiibiotice prescrise medical. Dar nu mia folosit la nimic.
Ce pot face?
Sufar de vaginita bacteriana de 3, 4 luni si am luat antiibiotice prescrise medical. Dar nu mia folosit la nimic.
Ce pot face?
Incearca spalaturi cu tantum rosa si ovule cervugid 6 seri la rand. Te speli inainte de a introduce ovulul. Fara contact sexual in aceste zile daca se poate.
Poti incerca tratament naturist concomitent cu cel medicamentos, nu te sfatuiesc sa renunti la cel medicamentos.
Poti incerca tratament naturist concomitent cu cel medicamentos, nu te sfatuiesc sa renunti la cel medicamentos.
Buna, Iti recomand sa folosesti cu incredere tratamentul de pe scapa-de-vaginita.eu - tocmai am citit si eu acele articole si chiar recomand sa folositi tratamente naturale pentru a scapa de scurgeri, macarimi precum sunt simptomele de Candida, Vaginita, Trichomonas Vaginalis, Chlamydia... toate aceste infectii sunt facute inspecial de la antibiotice sau luate prin contact sexual neprotejat.
Iar recomandarea mea este sa le indepartati prin tratamente naturale fara alte antibiotice sau creme cu antibiotic.
Multa Sanatate.
Iar recomandarea mea este sa le indepartati prin tratamente naturale fara alte antibiotice sau creme cu antibiotic.
Multa Sanatate.
Va multumesc, am sa tin cont de sfaturile dvs. dar orcium am sa fac acel tratament natural dupa ce imi fac Testul Babes Papanicolau - patologic.
Revin cu detali - O seara placuta.
Revin cu detali - O seara placuta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5e o infectie genitala?
- 1de aproximativ 5 luni am problema asta dar nu am ajuns la un ginecolog :(!
- 2Mancarime persistenta in zona pubiana
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 3bubite insotite de mancarime
- 2De cateva zile ma confrunt cu scurgeri vaginale nespecifice
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 5bube si macarimi zona genitala
- 3mancarimi ingrozitoare ale penisului
- 9Inflamatie cu scurgere albicioasa-galbuie
- 0Mancarimi intre scrot si anus, parere tratament
- 1Mancarimi vaginale si bubite rosii
- 3Va rog raspundeti nu ignorati - am o mancarime jos inauntru si cateodata si o usturime
- 3Mâncărimi in partea genitală
- 0Mâncărime, usturime, secreției branzoasa Dup contact sexual
- 0Infectie sau paranoia?
- 1Scurgeri vaginale
- 1Ajutor!!! mâncărimi și arsuri îngrozitoare în zona genitala
- 0Examen secretie vaginala
- 0Eliminari vaginale in exces
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: