Scurgeri maronii

10-06-2017
Luiza Pop
Nu este medic/terapeut
Luiza Pop
Buna, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Iau Karissa de un an iar ciclul imi vine la 3zile dupa terminarea blisterului. Cu vreo 10 zile inainte de terminarea blisterului am inceput sa am scurgeri maronii care nu s-au mai oprit pana azi..Luni ar trebui sa imi vina ciclul dar asta-seara am sangerat putin...Am luat pastilele la aceeasi ora in fiecare zi, am avut contacte sexuale neprotejate dar finalul s-a produs inafara vaginului. Am dureri specifice inveputui menstruatiei. Ce se intampla? Ce ar trebui sa fac? E vreo sansa ca acestea sa fie simptome de sarcina? Multumesc
3 comentarii
0
13-06-2017, ora 11:01
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

va recomandam un test de sarcina si un consult medical cu o ecografie transvaginala, sunt cazuri in care eficienta contraceptivului poate scadea: administrarea de antibiotic, toxiinfectii alimentare soldate cu voma sau scaune moi, consumul de grepfruit. Este important sa efectuati si analize de sange daca luati contraceptivul de un an pentru a fi sigura ca acesta este in continuare adaptat nevoilor organismului dvs.

O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
0
13-06-2017, ora 12:04
Luiza Pop
Nu este medic/terapeut
Luiza Pop
Contraceptivele mi-au fost prescrise pentru un an de medic in urma une operatii de chist ovarian in care mi-a fost extirpat o jumatate din ovar. Pot continua administrarea lor?
0
13-06-2017, ora 12:04
Luiza Pop
Nu este medic/terapeut
Luiza Pop
In seara in care am sangerat mi-a venit menstruatia, cu 2 zile mai devreme ca de obicei dar era in pauza de 7 zile
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: