Scurgeri maronii inainte de menstruatie
Buna ziua,
Am 44 ani si nu am avut niciodata contact sexual.Menstruatia este cat de cat regulate la 25-28 zile.
Acum 6 luni am avut inainte de ciclu niste scurgeri maronii nedureroase cam cu o saptamana inainte dupa care ciclu normal.Aceste simptome au disparut cateva luni dupa care au aparut din nou.
Dupa ciclu mi se mai intampla in unele luni sa am si niste scurgeri albicioase/transparente insostite de dureri de ovare dar am pus asta pe seama unor raceli(cedeaza la zanocin).
Care este motivul si ce se poate face?
Multumesc.
Am 44 ani si nu am avut niciodata contact sexual.Menstruatia este cat de cat regulate la 25-28 zile.
Acum 6 luni am avut inainte de ciclu niste scurgeri maronii nedureroase cam cu o saptamana inainte dupa care ciclu normal.Aceste simptome au disparut cateva luni dupa care au aparut din nou.
Dupa ciclu mi se mai intampla in unele luni sa am si niste scurgeri albicioase/transparente insostite de dureri de ovare dar am pus asta pe seama unor raceli(cedeaza la zanocin).
Care este motivul si ce se poate face?
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scurgeri abundente
- 3oare pot ramane insarcinata? mi-e frica sa fac testul!
- 1SCURGERE MARONIE-ROZALIE IN ZIUA 16
- 4secretie de culoare maro, de cateva zile
- 4Scurgeri maronii
- 0secretie maronie..
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 0Scurgerii maronii
- 5Scurgeri maroni!
- 4Menstruaţia
- 0Scurgeri maronii
- 2scurgeri de culoare maroniu deschis
- 0Răspuns urgent, va rog frumos
- 1Am nevoie chiar acum de un raspuns. O fi sarcina?
- 0Anticonceptionale
- 0Bună ziua! Am nevoie de un raspuns.
- 2Ajutați ma - 3 zile de scurgeri maronii. Este posibil sa fiu însărcinată?
- 1Scurgere maro intre menstruatii
- 1Ciclu in prima luna de sarcina
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: