Scurgeri maronii inainte de menstruatie
Buna ziua,
Am 44 ani si nu am avut niciodata contact sexual.Menstruatia este cat de cat regulate la 25-28 zile.
Acum 6 luni am avut inainte de ciclu niste scurgeri maronii nedureroase cam cu o saptamana inainte dupa care ciclu normal.Aceste simptome au disparut cateva luni dupa care au aparut din nou.
Dupa ciclu mi se mai intampla in unele luni sa am si niste scurgeri albicioase/transparente insostite de dureri de ovare dar am pus asta pe seama unor raceli(cedeaza la zanocin).
Care este motivul si ce se poate face?
Multumesc.
Am 44 ani si nu am avut niciodata contact sexual.Menstruatia este cat de cat regulate la 25-28 zile.
Acum 6 luni am avut inainte de ciclu niste scurgeri maronii nedureroase cam cu o saptamana inainte dupa care ciclu normal.Aceste simptome au disparut cateva luni dupa care au aparut din nou.
Dupa ciclu mi se mai intampla in unele luni sa am si niste scurgeri albicioase/transparente insostite de dureri de ovare dar am pus asta pe seama unor raceli(cedeaza la zanocin).
Care este motivul si ce se poate face?
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Scurgere maronie si mancarime vaginala
- 7mai sunt virgina?
- 0scurgeri maronii in urma unui tratament
- 4Sunt insarcinata?
- 3dupa sex... vreo 3 zile am avut niste scurgeri maronii slabe si dureri de ovare.
- 1Menstruație maronie
- 1Sunt gravida?
- 0Scurgere maronie timp de doua saptamani iar apoi menstroatie
- 2Posibila sarcina?
- 0Secretie maronie inainte de menstruatie
- 0Secretie maro
- 0Cum sa procedez????
- 1Scurgere maronie
- 1Scurgeri vaginale maronii
- 1Ajutati-ma - scurgeri maronii, folosesc anticoncepționale Karissa
- 0Scurgerii maronii inainte de menstruație
- 0Sarcina sau dereglare