scurgeri maronii, Rigevidon, chist si fibrom
luna aceasta, la recomandarea medicului ginecolog (in urma unei ecografii care a depistat un chist si un fibrom) am inceput sa iau Rigevidon. problema este ca ciclul "normal" s-a incheiat acum 3 zile iar de atunci am o scurgere maronie, de cantitate mica. poate avea legatura cu Rigevidonul? daca da, ce-ar trebui sa fac? pana acum am luat Yasmine si nu am avut astfel de probleme. cat de eficiente sunt anticonceptionalele impotriva chisturilor? cat de daunatoare in cazul existentei unui fibrom?
1 comentarii
E posibil sa fie si de la anticonceptionale pentru ca ele pot da ceva singerari intre cicluri dar e posibil sa fie si acel fibrom vinovat.Anticonceptionalele au estrogeni si progesteroni in ele deci estrogenii actioneaza pe endometru tesutul din interiorul uterului ce se elimina la fiecare ciclu.E in cantitate mai mare inainte de ciclu iar tu leaduci si in plus prin acele anticonceptionale.Progesteronul e hormonul ce are rol in eliberarea ovului si deci creste dupa singerare.E posibil ca acel chist sa se elimine cu anticonceptionale daca e un chyst recurrent adica de cauza hormonala, daca nu-iei degeaba anticonceptionalul.-*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Alte subiecte recente din această secțiune: