Scurgeri maro...poate fi menstruatia?
Buna seara,
Iau anticonceptionalelele Yasmin de 3 ani si luna aceasta am vrut sa fac o pauza si sa iau urmatorea folie cand imi va veni menstruatia. Menstruatia mi-a intarziat cateva zile, dar miercuri seara (23 octombrie) am inceput sa am o scurgere maro insa se vedea foarte foarte putin. A doua zi, joi, aceasta scurgere maro a continuat, iar eu, crezand ca este menstruatia mult asteptata am luat prima pilula. Sambata seara, am observat ca aproape nu se mai cunostea, practic se oprise. Aceasta scurgere maro (care nu a durat mai mult de 2-3 zile) poate fi considerata menstruatia pe luna aceasta desi nu a fost o sangerare menstruala normala? Am procedat bine ca am luat pilula? Este posibil sa imi mai vina menstruatia in aceasta luna daca am inceput sa iau pilulele contraceptive?
Va multumesc anticipat!
O zi buna!
Iau anticonceptionalelele Yasmin de 3 ani si luna aceasta am vrut sa fac o pauza si sa iau urmatorea folie cand imi va veni menstruatia. Menstruatia mi-a intarziat cateva zile, dar miercuri seara (23 octombrie) am inceput sa am o scurgere maro insa se vedea foarte foarte putin. A doua zi, joi, aceasta scurgere maro a continuat, iar eu, crezand ca este menstruatia mult asteptata am luat prima pilula. Sambata seara, am observat ca aproape nu se mai cunostea, practic se oprise. Aceasta scurgere maro (care nu a durat mai mult de 2-3 zile) poate fi considerata menstruatia pe luna aceasta desi nu a fost o sangerare menstruala normala? Am procedat bine ca am luat pilula? Este posibil sa imi mai vina menstruatia in aceasta luna daca am inceput sa iau pilulele contraceptive?
Va multumesc anticipat!
O zi buna!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 6karissa si mici scurgeri maronii
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 6Cerazette si scurgeri maronii-rosiatice
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
- 0scurgeri maronii
- 0Scurgeri maronii și absență menstruație
- 0Menstruație intarziată, secreție maronie
- 1Menstruație maronie
- 2scurgeri de culoare maroniu deschis
- 3Scurgeri maronii
- 0Scurgeri maronii
- 2Scurgeri maronii de la anticonceptionale?
- 0Zona intima
- 0Scurgeri maronii
- 1Ajutati-ma - scurgeri maronii, folosesc anticoncepționale Karissa
- 0Metroragie?
- 2Ajutați ma - 3 zile de scurgeri maronii. Este posibil sa fiu însărcinată?
- 0Scurgere maronie
- 0Secretii maronii
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: