Scurgeri vaginale anormale

29-05-2008
mk
Nu este medic/terapeut
mk
Am o intrebare...de cateva zile am constatat pe lenjerie o anumita scurgere de culoare maro...initial, am crezut ca este vorba de menstruatie...Chiar daca asta ar fi insemnat aparitia cu mai bine de o saptamana a acesteia, nu mi-am facut prea multe griji...mentionez ca iau contraceptive de aproximativ 6 luni pt acnee, insa pana acum nu am avut nici un fel de probleme...
insa au trecut cateva zile si menstruatia intarzie sa apara, dar aceasta scurgere inca persista...este o scurgere semnificativa cantitativ, oarecum densa si avand un miros greu, intepator...de asemenea, odata cu aparitia scurgerii am constatat si prezenta unui anumit disconfort si o oarece durere la nivelul valvelor..
Sunt putin speriata cu atat mai mult cu cat nu am timp momentan sa ajung pe la cabinetul unui specialist...
Am ajuns sa imi fac griji, asa ca va rog sa imi dati un raspuns in ceea ce priveste situaia in care ma aflu...
Multumesc
7 comentarii
0
29-05-2008, ora 00:00
carlad
Nu este medic/terapeut
carlad
Intrebare: iau anticonceptionale de 2 ani (diane 35). m-am hotarat sa fac pauza o luna, iar in a doua saptamana de pauza mi-a aparut o scugere maronie. care ar putea fi cauza. mentionez ca am folosit metode contraceptive(prezervativ si foite anticonceptionale) Va multumesc!
0
02-06-2008, ora 00:00
carlad
Nu este medic/terapeut
carlad
Intrebare: iau anticonceptionale de 2 ani (diane 35). m-am hotarat sa fac pauza o luna, iar in a doua saptamana de pauza mi-a aparut o scugere maronie. care ar putea fi cauza. mentionez ca am folosit metode contraceptive(prezervativ si foite anticonceptionale) Va multumesc!
0
03-06-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Este o dereglare provocata de intreruperea anticonceptionalelor.In timp se va rezolva.
Toate cele bune.
0
03-06-2008, ora 00:00
elllena_me
Nu este medic/terapeut
elllena_me
Am o problema, stresanta, e putin spus...mi-a intarziat menstruatia 3 zile, dar in loc de menstruatie au aparut niste scurgeri de culoare maronie, nu sunt insemnate calitativ, apar ca niste urme pe slip, aceasta problema am mai avut-o in urma cu 7luni, sau cel putin atunci a aparut cand am avut astfel de scurgeri o saptamana si apoi mi-a venit, dar 3-4 luni a continuat ca cu 3-4 zile inainte de menstruatie sa apara aceste scurgeri. Nu iau anticonceptionale, nu mi-am inceput viata sexuala, pana in urma cu 7-8 luni aveam dureri ingrozitoare in timpul menstruatiei, menstruatia era regulata. Problema ar fi ca luna trecuta, ca si atunci, in urma cu 7 luni, am avut o tentativa de incepere a vietii sexuale, spun tentativa pentru ca, penisul nu a intrat in vagin, dar un contact fizic a fost (prin contact vreau sa spun atingere). am mai citit pe forum ca exista posibilitatea de a ramane insarcinata chiar si fara penetrare, ca ar exista posibilitatea migrarii unui spermatozoid, etc, aceasta varianta nu mi se pare prea posibila, dar probabil datorita stresului o iau in calcul. Varianta unei boli am luat-o iar in calcul, nu este o relatie propriu-zisa, nu am discutat acest aspect cu prietenul (este vorba de aceasi persoana, si acum si in urma cu 7 luni), deci este posibila, dar nu stiu ce poate fi avand simptomele:sangerari maronii inainte de menstruatie, intarzierea menstruatiei, nu mancarimi, bubite, usturime sau ce mai stiu ca mai apar ca simptome la alte boli. In speranta ca voi primi un raspuns.Va multumesc anticipat! Intentionez sa ma duc la un doctor, dar nu stiu la cine, nu cunosc pe nimeni, nu am nici o recomandare...
0
14-12-2009, ora 23:26
Elitza
Nu este medic/terapeut
Elitza
Buna, eu am luat un am anticonceptionale diane 35 la prescriptia doctorului ginecolog dar am decis sa fac o pauza si in viitorul apropiat ma gandesc si la o sarcina dar mi-a aparut o scurgere maronie si o am de aproximativ o saptamana nu am avut contact sexual si as dorii sa stiu daca e normal sau pot face ceva as
opresc aceasta sangerare
Multumesc
0
17-12-2009, ora 17:46
idud
Nu este medic/terapeut
idud
intrebare: am de cateva zile o scurgere rozulie-maronie, care in mod normal apre in ziua de dinainte de menstruatie si la sf ei...Problema e ca menstruatia mi s-a terminat de 10 zile(am avut-o 4 zile, ce-i drept cu dureri despate si burta pe care nu le am in mod normal)dar scurgerea a ramas aceiasi.cateva picaturi pe de 2 ori pe zi.nu folosesc anticonceptionale.
Va multumesc !
0
16-06-2012, ora 23:29
adyvalyca@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
adyvalyca@yahoo.com
Va rog sa ma ajuta-ti cu un raspuns care sa nu ma sperie.De 10 zile am o scurgere de culoare maronie fara miros dureri de sani si spate si cateodata dureri abdominale ffff usoare.Zilele acestea trebuia sa-mi vina menstruatia dar intarzie sa apara.Am 35 de ani si in viata mea nu am patit asa ceva.Menstruatia a fost intotdeauna regulata si nu am folosit niciodata anticonceptionale.Va multumesc! Si nu cred ca sunt insarcinata pt ca folosesc alte metode contraceptive.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: