Scurgerii bejuli...infectie?
In urma cu aproape 3 saptamani am pierdut o sarcina de 10 saptamani, am urmat tratament cu utrogestan(6/zi)si no-spa, dar degeaba.Dupa ce am fost chiuretata mi sa facut ampicilina(1 zi cat timp am stat in spital), mi sa dat timp de 7 zile tratament cu norfloxacin si indometacin.Am avut dupa chiuretaj 3 zile de scurgeri rozalii, dupa care mi sa mai inchis si au urmat scurgeri maronii(nu au fost abundente), vineri am fost la dr.si mi sa dat tratament cu gentamicina(3/zi), etamsilat si fitomenadio, timp de 5 zile.Ieri am terminat tratamentul si am in contiunare scurgeri de culoare bej, ce tratament imi puteti recomanda...probabil ca este vorna de o anexita, o infectie...am avut dureri de ovare mai mult in partea dreapta pe timpul sarcini pe care le am si acum uneori sunt usor intepatoare...Ce imi puteti recomanda...saptamana viitoare merg sa fac analizele gratuite de la stat ce analize imi recomandati sa fac tinand cont de problema pe care o am.Va multumesc si astept cat mai curand un raspuns...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: