se mai poate face ceva?

22-10-2010
deea2010
Nu este medic/terapeut
deea2010
Buna ziua.Am 22 de ani acum 5 ani de zile am avut o interventie la dintii din fatza am avut carii f mari cangrena cred initial am avut carii mici la dintii din fata dar findu-mi frica de stomatologi cariile s-au extins, am avut plombe puse dar mi-au cazut iar intr-un final mi s-au pus tot plombe dar de portelan avand la unul dintre dinti aproape jumatate din acesta plomba..as vrea sa stiu dak estetic se mai poate face ceva plombele s-au ingalbenit si m-ar interesa sa stiu daca merg puse fatete avand in vedere k am plombe la dinti.
1 comentarii
0
22-10-2010, ora 09:52
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Daca distructiile sint f mari, dintii au nervii scosi, dar radacinile sint totusi recuperabile, cea mai buna solutie e cu pivoti pe radacini si imbracarea lor cu coronite.
Daca distructiile sint mai mici, plombele pot fi inlocuite.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul