Se poate face implant dentar total?

02-04-2008
spiritosa
Nu este medic/terapeut
spiritosa
Mama mea..are 53 de ani si cam de un an tot "fenteaza" proteza cu fixodent..(sincera sa fiu, nici macar nu stiu daca este vorba de o proteza) spune ca s-a rupt "lucrarea"...si ca nu are nervii necesari unei lucrari noi si ca aceasta oricum nu se poate face. Sustine ca nu ar avea de ce sa se "agate" acea lucrare.

Intrebarea mea este.cu putinele informatii care le-am dat, daca se poate face implant dentar...total..si intre ce preturi poate varia..Am tot citit de sute de euro, dar presupun ca pretul este per dinte, la care se mai adauga manopera si mai stiu ce alte materiale.

M-ar ajuta foarte mult aceste informatii, deoarece ma lupt sa o conving sa mearga la doctor pentru ca resemnarea nu este o solutie in cazul acesta.

Cu multumiri
1 comentarii
0
05-04-2008, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
VA referinti de fapt la o realizare a mai multor implante(in toata gura) peste care va veni o lucrare protetica. Ceea ce vreti dvs...si mai putin mama dvs.se poate si se face. Insa pana a ajunge acolo trebuie facuta o analiza amanuntita legata de starea de sanatate generala si locala.Daca aceste lucruri o permit atunci se rezolva.
Legat de pret..sute de euro...pretul este per implant dar include si manopera...apoi se mai adauga peste ceva timp...luni de zile si costul pentru lucrarea definitiva(dinti).Ramane sa o convingeti pe doamna.
Sper ca am fost destul de explicit si ati inteles.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul