se poate intampla ceva nedorit? sarcina?
am 18 ani si am o mica problema...sunt ink virgina, dar s a intamplat ceva tare ciudat ieri...impr cu prietenul meu...intr un moment de tandrete...am inceput sa ne jucam.intamplator avea un prezervativ...l am pus...problema este ca eu eram in ultimele zile de menstra.nu ne am mai spalat pe maini in urma chestiilor facute si acesta a incercat sa ma convinga sa incepem incetul cu incetul...inainte sa s i introduca prezervativul...era lubrifiat putin, iar apoi am pus mana pe prezervativ...acum mi e tare teama sa nu se fi intamplat ceva...
ps:nu a avut loc actul sexual...a fost a fost doar a penetrare...mi a fost teama sa continui gandindu ma ca pusesem mana inainte...si stiind ca eram in ultimele zile de menstra..acum stau si ma gandesc..se poate intampla ceva grav?!?!chiar nu am absolut deloc experianta...daca aveam inca pe mana putin lichid si apoi am pus mana pe prezervativ..si apoi a avut loc penetrarea care a fost doar o incercare nereusita...am renuntat imediat gandindu ma la consecinte...:|
problema mea este...se poate intampla ceva nedorit?!sa iau pastila de a doua zi...mi am cumparat o...fiind u mi foarte frik si neavand experianta necesara..sau pot sta lina...nici nush ce sa fac..sa iau doar una preventiv...as avea nevoie de un raspuns urgent..pastila se ia in maxim 72 h:|.ajutati ma cu un raspuns!!
ps:nu a avut loc actul sexual...a fost a fost doar a penetrare...mi a fost teama sa continui gandindu ma ca pusesem mana inainte...si stiind ca eram in ultimele zile de menstra..acum stau si ma gandesc..se poate intampla ceva grav?!?!chiar nu am absolut deloc experianta...daca aveam inca pe mana putin lichid si apoi am pus mana pe prezervativ..si apoi a avut loc penetrarea care a fost doar o incercare nereusita...am renuntat imediat gandindu ma la consecinte...:|
problema mea este...se poate intampla ceva nedorit?!sa iau pastila de a doua zi...mi am cumparat o...fiind u mi foarte frik si neavand experianta necesara..sau pot sta lina...nici nush ce sa fac..sa iau doar una preventiv...as avea nevoie de un raspuns urgent..pastila se ia in maxim 72 h:|.ajutati ma cu un raspuns!!
6 comentarii
Draga mea,
da...poate sa existe posibilitatea ca tu sa ramai in acest mod insarcinata...dar parerea mea e ca aceasta posibilitate este foarte mica...depinde de organismul fiecareia...
Nu stiu ce sa spun...nici pastila asta de a doua zi nu e chiar buna...in sensul ca e posibil sa-ti deregleze ciclul...
Mai mult nu te pot ajuta...nu pot nici sa spun ia pastila nici "n-o lua"
Totusi daca as fi eu in locul tau as lua pastila... asa as face eu (decat sa am surprize)
bafta
da...poate sa existe posibilitatea ca tu sa ramai in acest mod insarcinata...dar parerea mea e ca aceasta posibilitate este foarte mica...depinde de organismul fiecareia...
Nu stiu ce sa spun...nici pastila asta de a doua zi nu e chiar buna...in sensul ca e posibil sa-ti deregleze ciclul...
Mai mult nu te pot ajuta...nu pot nici sa spun ia pastila nici "n-o lua"
Totusi daca as fi eu in locul tau as lua pastila... asa as face eu (decat sa am surprize)
bafta
http://video.google.com/videoplay?docid=-5707750967270840476&q=cazacu&ei=jIdjSJ29OIyUjQLOuJWVBA
Acel lichid care lubrifiază penisul se numeşte smegma si este secretată de glandele Cowper si nu contine spermatozoizi decat daca prietenul tău nu a ejaculat mai inainte si ia ramas urme de sperma pe uretra.
Deci dacă a fost doar smegma nu ai pentru ce să îţi faci griji :)
Deci dacă a fost doar smegma nu ai pentru ce să îţi faci griji :)
eu stiam k lichidul seminal poate contine cativa spermatozoizi
eu stiu ca in timpul menstrei nu poti sa ramai insarcinata.. dar acum stii cum e.. fiecare cu organismul sau !
si dc nu ai putea ramane insarcinata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pilula de a doua zi
- 3cand se poate vedea o sarcina?
- 4tinea cruris insarcinata
- 5insarcinata in 18 saptamani si 4 zile, am niste scurgeri vaginale
- 5cand am ramas insarcinata?
- 9am crize epileptice si sunt insarcinata
- 7avort, anticonceptionale, prostinor
- 0sarcina dupa chimioterapie?
- 1pilula de a 2 a zi
- 1Care sunt sansele sa pot avea o sarcina pe cale naturala?
- 2Trompe legate si sarcina
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 0Escapelle
- 2Pilula de a doua zi- reacții adverse
- 1Posibila sarcina??
- 2Se scrie in fisa medicala daca am luat pastila de a doua zi?
- 1Pot fi insarcinata?
- 0Escapelle scurgeri
- 0Ajutati-ma cu un sfat, va rog! nici pana in prezent nu mi-a venit ciclu
- 0Prezervativ rupt + pastila de a doua zi după ovulatie
Mai multe informații despre: sarcina pilula de a doua zi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)