Se poate o noapte fara erectie?

Numele meu este Marius si am fost selectat la o prezentare de moda a produselor cu sprijin pe umar: camasi, bluze, tricouri etc. Problema este ca la aceasta prezentare vor participa si fete si organizatorii au hotarat ca toate persoanele care partcipa sa fie in fundul gol adica de la brau in jos. La fete se va vedea doar parul pubian iar la baieti ni s-a impus ca in acea seara penisul sa nu intre in erectie. In caz contrar esti luat de urechi si dat afara. Am fost la sediul lor si am intrebat cum sa fac in acea noapte sa nu mi se scoale iar fetele care erau acolo: secretara respectiv celelalte n-au stiut sa ma lamureasca. Intrebarea mea este daca exista ceva medicament injectabil sau pastila sau altceva pentru ca in acea noapte penisul meu sa nu intre in erectie? Evident ca a doua zi vreau ca lucrurile sa revina la normal. Ma poate lamuri cineva?
3 comentarii

pai incearca si tu inainte de prezentarea aia de moda cu cam o ora.. sa te masturbezi si tu de mai multe ori 3-4 ori si nu cred k vei mai avea erectie chiar daca le vezi dezbracate.. sau incearca de mai multe ori nu crezi ca ar putea merge?

Exista creme speciale pentru asa ceva, este foarte simplu, se poate intreba un doctor sau pur si simplu farmacistul :).

sunt alexandru sin oradea v-as ruga frumos sa imi spuneti care este cauza pt problema mea am facut sex cu prietena am ejaculat repede si nu mi se mai ridica penisul de ce?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lipsa erectii psihogene
- 2lipsa erectiei dintr-o data
- 7si eu probleme cu erectia
- 4Ajutor! Nu am erectie!
- 3erectie aproape zero
- 1erectie slaba sau deloc
- 6De ce nu i se scoala? imi da cineva un sfat?
- 1imi dispare erectia
- 6Am 18 ani si am probleme cu erectia si ejacularea
- 1Probleme cu erectia.
- 1abuzul de steroizi anabolizanti si lipsa erectiei
- 4baietelul meu nu mai are erectie
- 3Problema erectie.
- 2Nu se mai scoala penisul
- 3lipsa erectiei dimineata.
- 2De cateva zile nu ma excit si n-am erectie
- 4Nu mi s-a sculat la curve
- 0Am erectie slaba dupa candida
Mai multe informații despre: lipsa erectiei