Se poate ramane insarcinata virgina?

Am si eu o nelamurire...fiind virgina se poate ramane insarcinata doar prin atingerea organelor partenerilor si ejacularea in jurul vulvei? Si asta intamplandu-se in a 7 zi de la prima zi de cilcu, adica a3a zi dupa terminarea ciclului mestrual. Multumesc.
8 comentarii

Nu, nu se poate. Acestea sunt legende urbane. Atunci când penetrarea a fost complet absentă, nu există sarcină.

Multumesc pt lamurire...citisem pe net si pe diferite forumuri (bine-nteles nu scrise de experti) ca este posibil. Multumesc inca o data pt raspuns. O zi buna!

Buna, am si eu o intrebare, daca a ejaculat in anus, in zona feselor...se poate sa fi ramas gravida?...RASPUNDE-TI CINEVA, VA ROG :(:(:
...CE-I DREPT, CA AM GRETURI..NU STIU DE CE
...CE-I DREPT, CA AM GRETURI..NU STIU DE CE

Raspunde-ti va rog mult de tot, am nevoie de ajutorul vostru, va rog din suflet, sunt disperata :(:(

Prin contact anal, in mod obisnuit nu se poate ramanea gravida. Desigur, exista posibilitatea teoretică a unei comunicări între cele două canale, numită fistulă ano-genitală. Dar, asemenea situaţii sunt absolut rarissime.

Am facut "sex" cu prietena mea. Ea este virgina, dar am reusit sa o penetrez fara sa-i rup himenul.. sexul a fost neprotejat, iar ei inca nu i-a venit ciclul.. Ce sanse sunt ca ea sa ramana insarcinata ?

Buna ziua. Eu si prietenul meu ne-am "jucat" si organele genitale au intrat in contact. Dupa aceea am incercat o penetrare dar cu prezervativ, insa nu am reusit. Mentionez ca sunt virgina. Exista riscul unei sarcini?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sunt gravida?
- 3sunt oare insarcinata? va rog mult
- 479Sexul anal... poate fi insarcinata?
- 6pot fi sunt insarcinata?
- 4se poate sa fi ramas insarcinata?
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 1posibila sarcina?
- 0Sa fie oare un semn ca sunt insarcinata?
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 5sarcina sau dereglare
- 0Probleme infectie sau sarcina ?
- 14insarcinata?
- 2SARCINA?
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 2oare e sarcina?
- 0Iubita mea e insarcinata?
- 0Sunt gravida?ðŸ˜
- 1Posibilitatea de a fi insarcinata
- 0Virgina insarcinata ?
- 1Am nevoie chiar acum de un raspuns. O fi sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: