Se poate sa fiu insarcinata??
Buna, in data de 11.10 mi-am inceput viata sexuala. Iubitul meu a folosit in permanenta prezervativ si cand a ejaculat a scos-o
In data de 12.10 trebuia sa imi vina ciclul, au trecut deja 3 zile si nimic...deja incep sa imi fac griji.
Influenteaza faptul ca m-am dezvirginat sosirea ciclului??
Multumesc anticipat
In data de 12.10 trebuia sa imi vina ciclul, au trecut deja 3 zile si nimic...deja incep sa imi fac griji.
Influenteaza faptul ca m-am dezvirginat sosirea ciclului??
Multumesc anticipat
5 comentarii
In mod normal nu are nici o legatura, este posibil sa iti mai intarzie datorita stresului, o raceala la ovare, dar ca sa scapi de orice fel de indoiala, cumpara un test de sarcina
Testul de sarcina sa il fac la o saptamana de la ziua in care trebuia sa imi vina ciclul??
Nu esti insarcinata, si da, unele femei se confrunta cu o mica dereglare a menstrei odata cu inceperea vietii sexuale.
3 zile nu reprezinta motiv de ingrijorare, daca intarzie mai mult de 14 zile, atunci mergi la medic pentru ca suferi de o afectiune medicala.
3 zile nu reprezinta motiv de ingrijorare, daca intarzie mai mult de 14 zile, atunci mergi la medic pentru ca suferi de o afectiune medicala.
Azi dimineata mi-a venit, o sa fac totusi si un test de sarcina pentru siguranta mea
am nevoie de sfaturi am introdus penisul in iubita mea fara prezervativ dar nu am dizvirginato si nu mama scapat in ia se poate sa fi ramas gravida sau ceva de genu nam introdus tot penisul in ia si nu a duruto dupaia miam pus prezervativul da eu cred ca e cam prea tarziu am facut chestia asta pe 20 si acm sunt in 21 trb va rog niste raspunsuri
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt gravida ?
- 3Confuzie... ar putea fi vorba de o sarcina?
- 13contact sexual neprotejat?
- 10crema antivergeturi
- 2e posibil sa fie insarcinata?
- 1Sarcina sau nu?
- 0posibila sarcina
- 3sunt insarcinata sau nu?
- 1insarcinata chiar daca iau anticonceptionale?
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 1Sarcina? As fi cel mai fericit om de pe lume
- 1Insarcinata sau nu?Vreau un raspuns.
- 1dezvirginarea si sarcina
- 0Pot fi insarcinata?
- 1Ajutor - pot fi insarcinata?
- 3Simptome sarcina?
- 0Intarziere menstruatie dupa donare sange
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
- 2Despre o probabilă sarcină
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide
- Sarcina heterotopică
- Afectiuni neuromusculare in sarcina
- Dieta in sarcina