Se poate sa raman insarcinata va rog un raspuns cat mai repede!

18-08-2012
emi_magic_7
Nu este medic/terapeut
emi_magic_7
Buna! iau anticonceptionale de 1 an si ceva si ultima folie am inceput-o cu o zi mai tarziu decat incepeam pana acum adica normal trebuia sa incep in a 8 a zi lunea pica si am inceput in a 9 zi martea. am terminat folia am stat cele sapte zile de pauza am inceput o noua folie tot martea ca mi s-a schimbat ziua si azi dupa patru zile de pastile am avut contact sexual neprotejat se poate cumva sa fie ceva probleme ma refer la sarcina avand in vedere ca luna trecuta am inceput in a 9 a zi de pauza si luna asta am doar 4 zile de pastile luate...va rog mult lamuriti-ma ca sunt destul de ingrijorata. Va multumesc
1 comentarii
0
19-08-2012, ora 00:29
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu, nu aveti nici cel mai mic motiv de ingrijorare. Ati tinut cont mai mult decat era strict necesar de "regula de 7 zile", astfel incat ati fost sub protectie.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul