se poate scurge sperma pe langa prezervativ?
am avut un contact sexual cu prezervativ si la sfarsit la baza penisului era un lichid alb, el zice ca e de la mine, da eu imi fac griji, e posibil sa se fi scurs sperma din el? l-am verificat cu mana la inel putin pe interior si era uscat in partea de sus, oare sa iau pilula de urgenta pt siguranta?
1 comentarii
Nu se poate in situatia descrisa de tine. Si tu ai lichid pe care il secreti in cantitate mare in timpul contactului sexual, deci nu e nicio sansa sa ajunga sperma asa in sus cum descrii tu. Mai ales ca prezervativele sunt special concepute in asa fel incat sa nu se intample asa ceva.
Deci stai linisita si nu lua pastila de a doua zi ca risti sa te dereglezi hormonal si 5 luni de acum incolo sa fii stresata si sa nu iti vina ciclul si sa iti pui mii si mii de intrebari. Deci nu lua pastila!
Deci stai linisita si nu lua pastila de a doua zi ca risti sa te dereglezi hormonal si 5 luni de acum incolo sa fii stresata si sa nu iti vina ciclul si sa iti pui mii si mii de intrebari. Deci nu lua pastila!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon