Se strange capul penisului

17-04-2009
ucigasu184u
Nu este medic/terapeut
ucigasu184u
Buna ziua !!! Am 21 de ani si am o boala de care nu stiu cum sa scap sau ce sa fac!!! va rog sa ma ajutati pentru ca imi este rusine sa ma duc peste ai mei parinti sa le spun sau sa ma duc la doctor avand in vedere ca inca sunt virgin :(( !!!
Deci: mi sa format ca un fel de inel pe pilea penisului din cap si parca se ingusteaza de la LUNA la LUNA !!! El este de culoare alba parca ar fi branza !!! Inainte puteam sa trag toata pielea peste cap, akuma de cand mia aparut acest inel numai pot decat jumate pentru ca ma imi strange capul penisul si ma doare enorm !!! Mia aparut din septembrie!! Am crezut ca trece, dar vad ca pe timp ce trece este din ce in ce mai rau !!! Imi pare rau ca nu pot sa va arat, nu stiu daca ati inteles clar de ce sufar, dar VA ROG din tot sufletul sa imi spuneti ce medicament sa iau sau ce unguent sa folosesc !!! Va rog voi sunteti speranta mea.
Va multumesc anticipat !
1 comentarii
0
20-04-2009, ora 04:01
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cumpara-ti de la farmacie o crema Nidoflor si unge-te de doua ori pe zi dupa ce te speli ; poarta chilot numai de bumbac.Daca nu-ti trece e bine sa mergi la un urolog, nu-i nici o rusine ca esti virgin, sa nu crezi ca esti singurul din lume fara nici o relatie pana la 21 de ani.Stai cam de mult timp cu aceasta infectie si nu-i bine.
Adaugă un comentariu / răspuns