se zbate ochiul stang!!!in permanenta

14-06-2007
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
am postat acest msg si la boli oftalmologice : este vorba despre mama mea kre are aceasta problema de aproape 1 an.i se zbate ochiul stang in permanenta..a fost la oftalmolog...totul este in limite normale...vreau sa stiu daca aceasta problema tine de oftalmologie sau cumva este ceva neurologic sau altceva.Mama este foarte frustrata din aceasta cauza si nu stim ce sa facem...daca cineva va confruntati cu aceasi dilema sau stiti ceva despre acest lucru va rog inforamati-ma si pe mine.Preciziez ca mama poarta ochelari nu vede la apropiere ///probeleme de sanatate grava nu a avut niciodata are 51 de ani...deci ce ar putea determina aceasta problema ????
2 comentarii
0
30-06-2007, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
va rog mult.chiar nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns ?????????
0
25-01-2008, ora 00:00
Aime
Nu este medic/terapeut
Aime
Observ ca mesajul este de anul trecut; eu acum l-am descoperit. E foarte probabil sa nu mai aveti nevoie de raspuns, intrucat cred ca l-ati si gasit de atata timp. Totusi voi raspunde, deoarece ma confrunt si eu cu aceeasi problema si ma gandesc ca poate ajuta macar o vorba din partea cuiva.
Eu am eliminat mai intai posibilitatea ca acest lucru sa fie cauzat de o lipsa de calciu si magneziu (e bine ca si mama sa se asigure in acest sens). Am facut chiar si tratament homeopat, intrucat din adolescenta am tot avut probleme cu lipsa calciului si medicul a mers pe aceasta varianta. Din pacate, tratamentul nu a dat rezultate. Am intrebat apoi, pe un alt forum, unde un medic mi-a raspuns ca e foarte posibil sa fie vorba despre un hemispasm facial si ca trebuie consultat neaparat medicul neurolog.Saptamana viitoare voi merge la consult, intrucat s-au adunat si alte probleme la nivelul coloanei vertebrale si e posibil chiar sa aiba legatura. Daca mai prezinta interes pentru dvs. aceasta problema, va rog sa-mi dati de veste.Va doresc multa sanatate, atat dvs., cat si mamei. Ii inteleg frustrarea...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Zvâcnirea pleoapelor ochiului - de ce mi se zbate ochiul?
  •