Sex protejat, intarziere menstruatie
Buna ziua!
Am avut un contact sexual protejat acum doua saptamani.Am folosit prezervativul clasic de la DUREX fara niciun incident si am fost si in afara zilelor fertile, plus ca prietenul meu nu a ejaculat nici in prezervativ ci la toaleta.
Imi intarzie menstruatia de doua zile.In mod normal trebuia sa vina miercuri, iar azi e vineri.Mie imi venea mereu neregulat si imi intarzia 2 zile pana acum cateva luni cand s-a reglat si venea la 28 de zile, dupa a ceea a fost o luna camd a venit dupa 25 de zile, iar luna trecuta venise dupa 28 de zile.
Am avut secretii albe fara vreun miros sau durere in timpul urinarii timp de cateva zile dupa actul sexual.In primele doua zile erau abundente.Acum am cateva picaturi doar, dar nu am simptome de menstruatie:dureri de burta sau de spate.
Sunt speriata in legatura cu intarzierea menstruatiei.Pot lua in calcul o sarcina?
Am avut un contact sexual protejat acum doua saptamani.Am folosit prezervativul clasic de la DUREX fara niciun incident si am fost si in afara zilelor fertile, plus ca prietenul meu nu a ejaculat nici in prezervativ ci la toaleta.
Imi intarzie menstruatia de doua zile.In mod normal trebuia sa vina miercuri, iar azi e vineri.Mie imi venea mereu neregulat si imi intarzia 2 zile pana acum cateva luni cand s-a reglat si venea la 28 de zile, dupa a ceea a fost o luna camd a venit dupa 25 de zile, iar luna trecuta venise dupa 28 de zile.
Am avut secretii albe fara vreun miros sau durere in timpul urinarii timp de cateva zile dupa actul sexual.In primele doua zile erau abundente.Acum am cateva picaturi doar, dar nu am simptome de menstruatie:dureri de burta sau de spate.
Sunt speriata in legatura cu intarzierea menstruatiei.Pot lua in calcul o sarcina?
3 comentarii
Bună dimineața!
Întârzierea menstruației poate avea și alte cauze, nu neapărat sarcina. Puteți face o verificare cu un test de sarcină, ca să vă puteți înlătura orice suspiciune. Dar pentru faptul că aveți și anumite secreții trebuie să mergeți neapărat la medic, pentru că sănătatea aparatului genital feminin e foarte importantă și orice problemă tratată superficial poate avea repercursiuni mai târziu.
Întârzierea menstruației poate avea și alte cauze, nu neapărat sarcina. Puteți face o verificare cu un test de sarcină, ca să vă puteți înlătura orice suspiciune. Dar pentru faptul că aveți și anumite secreții trebuie să mergeți neapărat la medic, pentru că sănătatea aparatului genital feminin e foarte importantă și orice problemă tratată superficial poate avea repercursiuni mai târziu.
Buna seara!Pe data de 02.06 mi-a venit menstruatia la 28 zile, pe 09.06 am facut sex neprotejat, am luat pastila POSTINOR inmaxim 30 min si apoi la 12 ore, nu am avut nici o stare si nici nu mi-a curs nimic.Se poate sa fi ramas?Ar trebui sa imi vina dupa calcule, poate sa se deregleze menstruatia.Multumesc
Cand ar trebui sa-mi vina acuma?
Cand ar trebui sa-mi vina acuma?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 3mi-a intaziat 5 zile...nu stiu ce sa fac :(
- 6postinor 2 si efectele sale
- 3am nevoie de o parere.. mi-a intarziat mentruatia
- 2Logest - o noua folie
- 1Motive de ingrijorare? Intarziere ciclu menstrual
- 3menstruatie intarziata, primul contact sexual fara penetrare.
- 2intarziere menstra
- 1Intarziere menstruatie, teste negative
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 2Menstruație întârziată
- 1Menstruatie intarziata
- 0Imi intarzie ciclul
- 0Intarziere de 10 zile azi si test negativ.
- 0Lipsa menstruatie si scurgere
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 1Intarziere menstruatie
- 0Posibil sarcina
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: