Secretie alba, galbuie
Buna. Am 20 de ani, si de cativa ani, am o secretie alba/galbuie mereu ( in fiecare zi ), uneori chiar si miroase. Tin sa mentionez ca am fost acum aproape 2 ani la control ginecologic, am luat niste ovule dar nu mi-a trecut. Aceasta secretie vine acompaniata uneori si de mancarimi. Nu am dureri sau alte chestii. Doar secretia, si uneori mancarimi. Nu folosesc tot felul de geluri pt zona intima, decat simpla igiena cu apa. Am avut o perioada cand am folosit absorbante zi de zi, pt ca nu suportam sa am mereu chilotul ud. Iar acum nu stiu ce sa fac, am citit eu tot felul de chestii pe internet care nu mi-au prea placut. Si as dorii o parere, daca se poate.
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna seara,
Simptomele pe care le prezentati sunt sugestive mai probabil pentru candidoza (infectie cu o ciuperca- candida) in sfera genitala. Pentru precizarea
diagnosticului se poate face un examen de laborator al secretiei. Se poate trata si
cu medicamente naturale- homeopate, gemoterapice, dar e nevoie pentru aceasta de un
consult personal, individualizat, efectuat de un medic cu competenta in domeniu.
Simptomele pe care le prezentati sunt sugestive mai probabil pentru candidoza (infectie cu o ciuperca- candida) in sfera genitala. Pentru precizarea
diagnosticului se poate face un examen de laborator al secretiei. Se poate trata si
cu medicamente naturale- homeopate, gemoterapice, dar e nevoie pentru aceasta de un
consult personal, individualizat, efectuat de un medic cu competenta in domeniu.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1secretie vaginala albicioasa, fara miros
- 2secretie vaginala abudenta fara miros.. ce e?
- 2secretii vaginale
- 6candidoza in zona genitala
- 8inainte de mentruatie imi curge sange urat mirositor
- 3Secretie maronie
- 1Rezultate analiza secretie vaginala
- 3am secretie vaginala mai abundenta si ma doare ovarul stang
- 1Analiza secretie vaginala
- 1Secretie vaginala
- 2Secretie vaginala modificata
- 3Secretie maronie va rog un raspuns!!!
- 7Mici leziuni in zona genitala
- 2Grup de pete rosii in zona pubiana in jurul organelor genitale masculine.
- 0Interpretare analize secretie vaginala si de col uterin
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 3Secretii maronii intre menstruatie.
- 1Umflatura in zona genitala
- 1Examen Microbiologic Din Secretie Vaginala
- 4Secreţie rozacee
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: