secretie anormala si alte simptome

05-05-2010
miruna09
Nu este medic/terapeut
miruna09
Buna ziua,
va scriu plina de teama si innebunita de lipsa de solutii, cu speranta ca totusi se poate gasi o solutie.
De foarte mult timp am o secretie vaginala anormala, foarte abundenta, alba, goasa si cu aspect brinzos imediat dupa ciclu si inaintea lui, si transparenta, de consistenta mucusului la 2 saptamini dupa ciclu. Secretia transparenta este atit de abundenta incit protejslipul nu face fata si se uda chiar si pantalonii. Ambele tipuri de secretie au un miros specific si totul se intimpla la fel luna de luna. Testul de secretie a iesit normal (frecvente epitelii superficiale si intermediare. rare PMN, frecventi bacili doderlein. absente levuri. absent trichomonas vaginalis), iar la testul de cultura nu s-a dezvoltat nimic la 48 ore. Medicul imi spune ca imi fac prea multe griji, ca nu am nimic (ca dovada, analizele), dar eu nu ma simt bine. Secretia este foarte puternica, miroase urit, ma impiedica sa imi reiau viata sexuala si este insotita de intepaturi la nivelul vaginului si al organelor externe, precum si de inflamari puternice locale fara nicio cauza care sa depinda de mine (viata sexuala nu am de multa vreme, tocmai din cauza acestei probleme.)
Ce pot sa fac? Analizele spun ca sunt bine, dar eu ma simt cum se poate mai rau si, in plus, cred ca voi claca psihic in curind, caci problema dureaza de foarte multa vreme.
In urma cu un an, la testul de cultura, mi-a aparut candida, pe care am tratat-o. Acum nu mai apare la teste, totusi am aceasta secretie, pe care am tratat-o la recomandarea medicului, fara efect, cu urmatoarele: Canesten, Betadine, Fluomizin, Clotrimazol, Cervugid, Macmiror, Flucovim capsule.
Testele actuale nu sunt viciate, am avut cea mai mare grija sa las perioade mari de timp intre tratamente si analize, sa nu ma spal vaginal inainte de analize etc. In plus, testele actuale au fost facute la insistenta mea, caci medicul, la consult, imi spunea ca secretia nu este patologica.
Asadar, ca sa rezum, analizele sunt bune, medicul imi spune ca n-am nimic, totusi secretia, disconfortul local, inflamatiile si intepaturile ma fac sa cred ca ceva este in neregula. Ce pot sa fac? Sunt foarte speriata.
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns