secretie brinzoasa

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
salut! ma numesc marian, am 23 de anisivreau un sfat in legatura cu problema mea.in urma cu un an am observat ca am niste scureri de lichid incolor, am mers la doctor am facut analize pt chlamidia si au iesit slab pozitive, am urmat un tratamnet de 2 pastile de azitromicina.dupa ceva timp iar au aparut scurgerile, am facut iar analizele si au iesit pozitive.aceste scurgeri apar numai cand am erectie, dimineata sau inainte sa fac dragoste, iar daca nu ma spal incepe sa miroase urat si se face ca o "branza".
am o relatie stabila de 3 ani.va multumesc
1 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Raspunsul D-nei Profesor Dr. Anca Zbranca, Medic primar dermato-venerologie, colaborator ROmedic:
.
Scurgerile inainte de erectie pot fi o ejaculare precoce, o disfunctie sexuala.Ar fi de competenta sexologului, (sau a endocrinologului, urologului sau dermatologului cu supra specializare in sexologie).
Faptul ca aveti si o "secretie brinzoasa" arata, probabil ca aveti o candidoza, ciupercuta transmisa intre dumneavoastra si partenera.Candidoza se trateaza in general cu antimicotice locale dar ar fi bine sa va vada un dermatolog.Ar fi bine ca ambii parteneri sa fie vazuti, sa se faca o micograma pentru a sti la ce antimicotic moare cel mai rapid ciupercuta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  •