Secretie ciudata pe penis

23-11-2012
Andrei0023
Nu este medic/terapeut
Andrei0023
Dupa cateva minute de intretinut relatii sexuale, fara prezervativ, cu prietena mea, am scos penisul pentru a pune prezervativul si am descoperit pe penis un fel de secretie albicioasa si foarte cremoasa pe care nu am mai intalnit-o pana acum. Nu stiu din partea cui provine; as vrea sa stiu din ce cauza se produce si daca este grav. Mentionez ca nu am ejaculat. Multumesc anticipat!
6 comentarii
0
23-11-2012, ora 22:30
Michellin
Nu este medic/terapeut
Michellin
Uite ce am gasit eu in legatura cu mucusul cervical...

http://www.beautifulcervix.com/cervix-photo-galleries/photos-of-cervix/

Citeste articolul asta, si vei vedea intreg ciclul prin care trece o femeie intr-o luna, cu explicatii si poze...asta daca intelegi putina engleza..pa
0
24-11-2012, ora 14:27
loredana elena
Nu este medic/terapeut
loredana elena
E o secretie normala atat timp cat nu are miros urat si culoare galbuie, a facut dus prietena ta inainte de actul sexual?
0
24-11-2012, ora 16:34
Andrei0023
Nu este medic/terapeut
Andrei0023
Nu avea nici un miros si era de culoare alba, nu transparenta si nu, nu a facut dus inainte. Mi-au mai raspuns unele persoane ca as fi ejaculat prematur insa nu am avut niciodata aceasta problema si nu cred ca ar fi aratat asa si nici nu am simtit ca mi-ar fi venit sau ceva dupa.
0
24-11-2012, ora 16:44
loredana elena
Nu este medic/terapeut
loredana elena
Atat timp cat nu are miros si nici culoare galbuie nu ai de ce sa iti faci griji, dar cu tot respectul spunei sa se spele mai des. Sper ca acest comentariu sa nu te supere nu am apus-o cu rautate. Iar ca sfat pentru tine nu renunta la prezervativ.
0
24-11-2012, ora 19:46
Michellin
Nu este medic/terapeut
Michellin
Loredana cum poti spune asa ceva?Sa se spele mai des?De unde stii tu ca nu se spala ea?..Ideea este ca nu e recomandat sa te speli inauntru vaginului, asta poate ca nu ai stiut.Probabil sunt secretii normale ce le are fiecare femeie si NU e recomandat sa te speli zilnic in interiorul vaginului.

Vaginul are propriul sistem de 'auto-curatare', bacteriile bune care ii mentin sanatatea. Aceste bacterii 'prietene' (cele mai multe cunoscute sub numele de lactobacili) mentin un pH vaginal care nu permite altor bacterii sa se dezvolte si sa produca infectii. Prin urmare, irigatiile sau spalaturile vaginale tulbura procesul natural de curatare si protectie al corpului.

Poti sa-ti faci spalaturi vaginale dupa terminarea ciclului menstrual sau dupa terminarea actului sexual daca termina partenerul inauntru.
Majoritatea doctorilor Nu recomanda aceste spalaturi vaginale deoarece pot cauza infectii grave, ' bacteriile bune' sunt indepartate prin spalarea in interiorul vaginului si prin urmare poate sa-ti apara o ciuperca


Daca nu miroase urat, nu are discomfort sau nu are mancarimi e ok.te-ai uitat la adresa ce ti-am trimis-o?

Foloseste prezervativul pentru a evita o eventuala sarcina pt partenera sau bolile luate prin contact sexual.e mai bine sa previ..Numai bine, papa
0
24-11-2012, ora 20:52
loredana elena
Nu este medic/terapeut
loredana elena
Buna seara Michelin sunt cu totul de acord cu ce ai scris mai sus dar daca te uiti mai sus in postarile anterioare Andrei imi raspunde negativ la intrebarea daca prietena a facut dus inainte de contactul sexual. Intradevar nu recomanda nici un medic spalaturi vaginale in fiecare zi si nici nu am scris asa ceva. O seara frumoasa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  • Secreții / scurgeri genitale la bărbați - cauze, diagnostic, tratament
  •