secretie urat mirositoare
de aseara am realizat ca am o secretie urat mirositoare:(..mi-am schimbat partenerul sexual recent, dar am facut-o cu prezervativ special ca sa nu am astfel de probleme...se poate doar sa ne fia tins si eu sa fi luat ceva?vreo ciuperca?intrebare stupida pt varsta mea, dar m-am ferit cat am putut..dar oricum trebuie a fi intim cu un partener.in fineee..sa trec la intrebare...am doar o seretie urat mirositoare..nu am mancarimi, secretia nu si-a schimbat consistenta, nu nimic...intrebarea e: exista eva ceaiuri pt spalaturi vaginale ca sa scap de secretie fara ginecolog? femiginul ajuta?am o ginecoloaga f ocupata care doar martea ma poate primi si am o vaga presimtire ca pe degeaba sun maine ca nu mai prind locuri..ma puteti ajuta??
1 comentarii
Daca te-ai protejat inseamna ca nu ti-a dat partenerul nimic..posibi sa fi avut dinainte sau cateodata flora ta vaginala se mai modifica..iari de ex candida, ea apare si datorita schimbarilor din organism, nu numai la contactul sexual..trebuie sa mergi la ginecolg, daca medicul tau este ocupat, trebuie sa mergi la altul, automedicatia,..de multe ori este nepotrivita..mergi si fa o analiza la secretia vaginala ca sa stii exact ce ai si sa primesti tratamentul corespunzator..
Alte subiecte recente din această secțiune: