Secretie vaginala albicioasa, usturimi
Buna ziua. De ceva timp scurgerile vaginale mi-au devenit albicios-galbui, cu aspect relativ branzos, foarte dense (nu mereu, uneori sunt mai apoase). Presupunand ca am o infectie vaginala am facut un examen de secretie vaginala (lama), dar in urma acestuia a rezultat ca nu am nicio infectie, PNM integre sau alterate, izolate sau in gramezi, flora microbiana nesfecific baciliara. Insa am mancarimi, uneori simt junghiuri in zona vulvei, iar in ultimele zile aveam 1, 2 junghiuri in zona pelvisului, dupa actul sexual am usturimi foarte puternice la urinare. Ce ar putea fi? Vreo parere va rog frumos?
5 comentarii
Uneori rezultatele ies fals negative.
Presupun ca aveti o infectie vaginala si una urinara.
Presupun ca aveti o infectie vaginala si una urinara.
Infectia urinara o banuiesc si eu, deoarece prin februarie am fost operata de apendicita, iar la ecografie medicul mi a zis ca am vezica urinara inflamata. Doar ca la momentul respectiv nu i am acordat prea mare importanta, si oarecum am si uitat de ea, cu operatia si tot.
E important sa va ocupati de amandoua ca altfel se cronicizeaza. Infectiile vaginale netratate pot duce la infertilitate.
Si ce investigatii ar trebui sa fac? Inca o lama sa vad daca de data aceasta imi iese vreo infectie?
Si ar putea fi o infectie superioara? Gen cervicita, anexita? Sau junghiurile sunt de la infectia urinara?
Si ar putea fi o infectie superioara? Gen cervicita, anexita? Sau junghiurile sunt de la infectia urinara?
Faceti o lama, testul pentru streptococul B care nu e inclus in analizele pentru lama si mergeti la un consult clinic la Urolog.
Alte subiecte recente din această secțiune: