Secreţie vaginală cu sange

06-07-2013
zorbaabroz
Nu este medic/terapeut
zorbaabroz
Vârsta: 19 ani.
Salut! De aproximativ o lună am observat că scurgerile mele vaginale s-au anormalizat, în sensul că au un miros înţepător de amoniac, sunt maronii şi însoţite de sângerări şi, de asemenea, neobişnuit de abundente (folosesc un tampon zilnic, ca să evit să mă pătez, sau, mai bine zis, să mă murdăresc.. ). Nu am niciun alt semn al vreunei eventuale îmbolnăviri, nici inflamaţii, nici mâncărimi, nici dureri abdominale, absolut nimic ciudat. Am citit că poate fi o infecţie vaginală, deşi majoritatea se transmit prin raport sexual, iar eu sunt virgină.. V-aş ruga să-mi scrieţi despre orice diagnostic plauzibil, momentan nu pot să merg la medic şi astfel aş putea să-mi confrunt simptomele cu ale bolilor indicate, şi să înţeleg ce se întâmplă. Vă mulţumesc!
5 comentarii
0
06-07-2013, ora 12:43
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Neaparat sa mergi la medic. Este anormal ce ti se intampla si clar e vorba despre o problema medicala ce trebuie investigata. Sangerarea poate fi din interior si ai o dereglare hormonala ori poate fi vorba despre o rana.
Daca esti virgina nu inseamna ca nu te poti imbolnavi. Mergi neaparat la medic. Nu amana.
0
06-07-2013, ora 14:05
zorbaabroz
Nu este medic/terapeut
zorbaabroz
În primul rând, vă mulţumesc pentru răspuns!
Aş prefera să mă documentez puţin înainte de a vedea un doctor, în zona în care locuiesc sunt doar doi ginecologi care nu au referinţe foarte bune. Şi vreau, deci, să-mi fac o idee despre ce ar fi corect să aud.
În schimb, revin cu alte detalii: ieri cred că a fost prima mea zi de menstruaţie normală de pe luna asta, adică sângerarea a fost mai abundentă, lichidul nu mai are niciun miros ciudat şi am disconfortul pe care-l simţeam mereu în regiunea pelviană la ciclu.
De menţionat ar fi şi că în ultima perioadă am fost destul de stresată din cauza bacului şi că de 3 zile am început să iau Augmentin, cu scopul să elimin vreo posibilă infecţie.
0
08-07-2013, ora 14:35
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Augmentin luat singur o sa iti provoace candidoza vaginala si asta sigur te va trimite la medic.
Nu trebuia sa iei acest medicament, nu te va ajuta deloc ci doar iti va cauza alte probleme.
E posibil sa ai o dereglare hormonala ori ceva fungic, iar antibioticele nu se adminsitreaza in astfel de situatii intrucat mai rau fac, deregleaza flora vaginala si esti predispusa si pentru alte probleme decat cele pe care le ai deja.
Antibioticul nu este o solutie in cazul tau, iar stresul cu siguranta nu ti-a provocat aceste probleme.
0
08-07-2013, ora 17:19
zorbaabroz
Nu este medic/terapeut
zorbaabroz
Mi-am dat seama că de fapt asta era şi problema, adică candidoză vaginală, ulterior mi-au apărut şi alte simptome tipice bolii (mă gândesc că Augmentinul i-a ajutat evoluţia), aşa încât sunt sigură că ăsta e diagnosticul corect. Ieri am luat un Flucovim şi o să folosesc şi nişte cremă, Lomexin, deja lucrurile s-au mai ameliorat. Vă mulţumesc mult pentru implicare, de acum înainte încerc să fiu mai atentă cu sănătatea mea!... Numai bine şi dumneavoastră!
0
13-07-2013, ora 20:47
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Sper ca ai luat Flucovim 150, exista si doza mai mica insa Flucovim 150 este recomandat ca doza unica. Daca ai luat unul in data de 8, atunci sa mai iei inca o pastila dupa 7 zile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Scurgere vaginală - ce e normal și ce nu
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •