secretii abundente la nivelul plamanilor

31-05-2012
CLC
Nu este medic/terapeut
CLC
buna ziua, am un baiatel de un an si 10 luni care de 10 zile este bolnavior. A inceput prin febra 38, 7 la cresa fara niciun alt simptom. Dupa 3 zile a inceput sa stranute si sa tuseasca usor, apoi s-a auzit haraiala in gat. L-am tinut acasa toata saptaman trecuta si i-amf acut inhalatii cu uleirui volatine, ceaiuri de menta si tei, imonurezistan junior. Sambata spre duminica a facut temperatura 40, la urgente ni s-a spus ca are adenobronsita- tratament: amoxacilina suspensie orala, genatamicina, tetrisal E, fluimucil, nurofen la 8 ore. Dar de ficare data dupa ijnectabil facea febra foarte mare si a m renuntat. Am renuntat la tratamentul cu antibiotic. Am mersa la homeopat care ne-a spus ca are planul drept incarcat cu secretii. Respira destul greu si nu prea mananca din cauza nasulu infundat si a secretiilor. ieri am vizitat medicul de familie care a zic ca are traheita. Ne prescris eurespal si rhinathiol. Azi noapte a facut iar febra, nu foarte mare si punea mana la ureche zicand ca-l doare. Daca-l apasam nu plangea, doar imi dadea mana la o parte, dupa ce aplicam o presiune destul de mare. Am reluat tratamentul cu antibiotic -amoxacilina, de teama unei otite, intrerupand pe cel homeopat. De tusit nu tuseste decat foarte rar, iar nasul il are foarte infundat. Cum puteam face sa scap de secretiile care ne chinuie? Daca i-am face aerosoli, ce substante ar trebui sa folosim?
1 comentarii
0
31-05-2012, ora 17:41
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
in orima faza nu ar trebui sa combinati anarhic tratamentele, cel mai rau posibil ce se poate face intr-o infectie este o antibioterapie insuficienta care selecteaza bacteriile puternice. ar trebui sa mergeti la un pediatru pentru un examen fizic si pentru a prescrie un tratament adecvat
Adaugă un comentariu / răspuns