secretii din nas in gat

19-08-2015
dria
Nu este medic/terapeut
dria
Buna seara,
acum trei luni am avut o extracţie si aditie de os in urma unui granulom dentar care imi perforase sinusul, stanga sus, premolar cred. Am avut niste dureri incredibile de ureche si cap, am tinut 5 zile cu antibiotic, dar sa va spun drept nu l-am luat cum trebuie si nici pe toate. La radiografia de dupa, a durat cam 10 zile toata distractia cu durerea, sinusul meu era dublu in marime. La doua saptamani dupa, au aparut aceste secretii sau din nas in gat. La incepu ft vascoase, apoi mai apoase. Doua luni m-am zbatut cu decpngestionate carr mi-au facut obstructie nazala. Este posibil sa fie de la lucrarea respectiva. La analize au iesit leucocitele mici si ca am avut virusul herpetic, esbain bare (cred ca asa se scrie). Dentistul mi-a spus sa fac o radiografie acolo si nu a vazut nimoc, nici la ct ul pe sinusuri nu se vede nimic. sinuzita nu aveam acum o luna cd l-am facut. Mi-a recomandat sa fac o radiografie computerizata pt ce. Trei dinti. Ce as putea sa fac? Este de la aditia de os, de la infectie? Sau este ceva viral. Astept si rezultatele exudatelor nazale si faringiene. Mersi frumos si sper sa ma ajutati cu un raspuns.
1 comentarii
0
22-03-2023, ora 22:47
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

din descrierea simptomelor dvs, pare posibil ca acestea sa fie legate de interventia dentara pe care ați avut-o, in special daca a avut loc o perforatie a sinusului. Cand se intampla acest lucru, este posibil sa se formeze o comunicare intre cavitatea nazala si sinusul afectat, ceea ce poate duce la scurgeri nazale si alte simptome. De asemenea, infectia poate fi implicata in aceste simptome, mai ales daca ați avut leucocite scazute.

Este important sa discutați cu medicul dvs si sa urmați sfaturile sale cu privire la radiografii si alte investigatii. Este posibil sa fie necesara o radiografie computerizata pentru a evalua in detaliu zona afectata si pentru a exclude alte probleme, precum infectia dentara sau a sinusurilor.

In general, este important sa tratați orice infectie dentara sau de sinus cat mai curand posibil, deoarece acestea pot duce la complicatii grave. De asemenea, este important sa luați toate medicamentele prescrise de medicul dvs, inclusiv antibioticele, pentru a trata orice infectie.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mucii galbeni: semnalează o infecție?
  • De ce îți curge nasul des (și nu ești răcit) - și sfaturi pentru mucoși
  • Îmi curge apă din nas
  •