secretii mucoase din gat
buna ziua am 23 de ani si am o problema de aproximativ 5 ani de zile timp in care expectorez prin cavitatea bucala o mucoasa, nu acuz nici un fel de durere singura problema deranjanta pt mine este acesta mucoasa de care nu stiu cum sa ma scap sau cum as putea o trata as dori sa ma ajutatzi cu informatzii in legatura cu acest aspect. Tin sa mentionez ca am facut un control alergologic, nu mi a esti ca as fi alergica si am mai facut o radiografie la sinusuri in care mi a esti un pic voalare de sinusuri maxilare si nu stiu foarte clar ce ar putea insemna acest lucru si cum as putea sa tratez acesta problema pe care o am.Va rog sa ma ajutatzi.Va multzumesc anticipat
1 comentarii
in mod normal.. mucoasele nazale si faringiene, , secreta o mucoasa incolora, lichida care este mereu ingitita fara sa constientizam acest lucru. ( are rol de protectie)
modificarea consistentei acestei secretii. tine de dezhidratare, de factori iritanti interni sau externi
mergi la ORL si la Gastrologie.. si cauta cauza
modificarea consistentei acestei secretii. tine de dezhidratare, de factori iritanti interni sau externi
mergi la ORL si la Gastrologie.. si cauta cauza
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Hipersalivatie
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?