Secreții vaginale
Buna ziua! Numele meu este Ștefania. Am 24 de ani. Am o problemă. De 2 zile am o secreție vaginală de culoare verzuie și cu mici firicele de sânge, dureri în timpul actului sexual, dureri abdominale și ovariene. Mentionez ca am 4 zile de când s-a sfârșit ciclul. Iar înainte să îmi vina ciclul am fost la ovulatie însă am avut scurgeri albus de ou transparente cu sangerari abundente și dureri abdominale. Încă nu am fost la control. Ultimul control ginecologic a fost acum 2 luni unde mi-am făcut și testul Papanicolau iar rezultatele au fost perfecte. Sper sa ma puteti ajuta. Sunt destul de speriată sa nu fie ceva grav. Va multumesc. O zi buna!
2 comentarii
Ati facut o infectie. Mergeti la control, analize si tratament.
Buna ziua,
mergeti la un medic sa va recolteze o secretie vaginala si eventual alte analize, din cele descries de dvs pare a fi o infectie insa fara analize nu se poate preciza exact ce anume
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
mergeti la un medic sa va recolteze o secretie vaginala si eventual alte analize, din cele descries de dvs pare a fi o infectie insa fara analize nu se poate preciza exact ce anume
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7secretii abundente dupa sex
- 7cum trebuie sa fie o secretie vaginala normala?
- 3am secretii vaginale mai mari decat le aveam inainte si parca sunt ca un gel
- 3interpretare analize secretii
- 3Interpretare analize medicale
- 5Secretie vaginala anormala?
- 5Secreţie vaginală cu sange
- 1Secretie colorata si miros neplacut
- 0Secretie vaginala cu miros ciudat
- 2infectie vaginala
- 3Infectii vaginale..?
- 8Scurgere vaginala ciudata
- 0Secretie anormala cu firisoare de sange
- 0Scurgere gelatinoasa transparentă cu fire de sânge
- 1Trebuie sa ma ingrijorez?
- 0Scurgeri vaginale apoase fara miros
- 2Scurgeri vaginale urat mirositoare mâncărime usturime și întârzierea menstruației
- 1Scurgere vaginala modificata
- 1Bucata de carne iesita la menstruatie
- 1Cocobacili în frotiu cervical
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale anormale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: