secretii vaginale

09-09-2009
afine
Nu este medic/terapeut
afine
buna seara, sunt mama a trei copii diferenta de 1an si 3 luni, la toate sarcinile am avut o secretie alb-galbuie si cam de 2 ori pe an apare si ca niste frimituri de paine culoarea branzei si ustura, mai mult o jenare. doctora ginecolog mi-a spus sa iau de fiecare data ginozol si trece dar imi fac probleme deorece ultimul copil are aprope un an si am avut si in vara asta. din cate intelesesem de la d-na dr. trebuia sa fie doar pe periada sarcini. dumneavoastra ce crede-ti? multumesc
3 comentarii
0
10-09-2009, ora 10:06
natalia91
Nu este medic/terapeut
natalia91
Din cite stiu eu secretiile vaginale brinzoase urmate de mincarimi, usturimi sunt simtomele unei candidoze.candidoza din cite stiu este o boala care cum nu sar lecui poate repede sa revina inapoi.Cauzele pot fi oricare, de la lingerie sintetica si pina la tratarea cu antibiotice.Apelati iarasi la medic si poate faceti o analiza ca sa fiti sigure ca nu aveti candidoza.Multa sanatate!
0
11-09-2009, ora 11:41
Nora...
Nu este medic/terapeut
Nora...
Din cate stiu eu cu siguranta aveti candida.eu am fost la doctor si dupa examenul de secretie mi s-a spus ca terbuie sa iau o crema si sa o folosesc o data pe zi, Trauvocort(nu mai tin minte exact cum se numea) si dupa 2 zile mancarimile au disparut si secretia vascoasa de asemenea, insa trebuie sa tineti tratamentul pana la sfarsit.In cazul meu, si prietenul meu a luat aceeasi boala, care se manifesta mult mai dureros la ei.Am facut candida de la antibiotice.Aceasta boala TREBUIE tratata.Mergeti la un medic dermatolog, ori la unul ginecolog, el va poate spune mai multe, si cel mai important, faceti examenul de secretie.Multa sanatate!
0
11-09-2009, ora 12:19
Nora...
Nu este medic/terapeut
Nora...
am uitat sa mentionez ca dupa acest tratament am facut inca o vizita la ginecolog.mi-a dat sa fac spalaturi cu ceai de pelin si un tratament cu ovule.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •