Secreţii vaginale
Bună ziua!
În urma cu 6 zile am început un tratament cu Nolicin şi Urinal după ce am fost diagnosticată cu o infecţie urinara. Acum 2 zile mi-au apărut nişte secreţii uşoare galben-verzui pe care le-am ignorat, dar care au devenit din ce în ce mai abundente şi mai dense si am început să am senzaţii de usturime la nivelul vulvei. Credeţi că trebuie să întrerup administrarea antibioticelor? Exista posibilitatea ca tratamentul urmat sa nu fie cauza simptomelor mele?
În urma cu 6 zile am început un tratament cu Nolicin şi Urinal după ce am fost diagnosticată cu o infecţie urinara. Acum 2 zile mi-au apărut nişte secreţii uşoare galben-verzui pe care le-am ignorat, dar care au devenit din ce în ce mai abundente şi mai dense si am început să am senzaţii de usturime la nivelul vulvei. Credeţi că trebuie să întrerup administrarea antibioticelor? Exista posibilitatea ca tratamentul urmat sa nu fie cauza simptomelor mele?
3 comentarii
Exista probabilitatea ca infectia genitala sa nu fie cauzata de tratamentul cu antibiotice si sa o fi luat de undeva. Mergeti la ginecolog, faceti test secretie sa vedeti ce e si cereti tratament.
Antibioticele dau de obicei candida. Candida e alba ca iaurtul.
Antibioticele dau de obicei candida. Candida e alba ca iaurtul.
0
29-05-2020, ora 14:55
Terapeut Spanu Elena
Medicina naturista, complementara, alternativa, Bucuresti
Va recomand sa faceti un o scanare prin biorezonanta pentru a putea vedea cauza acestei secretii vaginale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectie urinara
- 11infectie urinara - tratament
- 9leucocite in urina, urocultura negativa - lamuriri
- 9infectii urinare
- 3Sotul meu urineaza noaptea in somn
- 10Benzoicum acidum -remediu homeopatic pentru infecţii urinare
- 3infectie urinara?
- 3infectie in urina
- 1epididimita
- 3Infectie urinara? Va rog sa imi spuneti ce pot avea???
- 7Infectie urinara?
- 2Antibiotice in exces
- 4Infectie urinara!
- 4infectie urinara, sange in urina
- 0Interpretare analize urocultura cu dureri renale
- 0Dereglare secretie vaginala
- 2Probleme in legatura cu secretiile vaginale
- 2Scurgeri vaginale urat mirositoare mâncărime usturime și întârzierea menstruației
- 2Infectie urinara și simptome
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Infectiile tractului urinar Secretiile vaginale anormale infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: