Secreţii vaginale
Bună ziua!
În urma cu 6 zile am început un tratament cu Nolicin şi Urinal după ce am fost diagnosticată cu o infecţie urinara. Acum 2 zile mi-au apărut nişte secreţii uşoare galben-verzui pe care le-am ignorat, dar care au devenit din ce în ce mai abundente şi mai dense si am început să am senzaţii de usturime la nivelul vulvei. Credeţi că trebuie să întrerup administrarea antibioticelor? Exista posibilitatea ca tratamentul urmat sa nu fie cauza simptomelor mele?
În urma cu 6 zile am început un tratament cu Nolicin şi Urinal după ce am fost diagnosticată cu o infecţie urinara. Acum 2 zile mi-au apărut nişte secreţii uşoare galben-verzui pe care le-am ignorat, dar care au devenit din ce în ce mai abundente şi mai dense si am început să am senzaţii de usturime la nivelul vulvei. Credeţi că trebuie să întrerup administrarea antibioticelor? Exista posibilitatea ca tratamentul urmat sa nu fie cauza simptomelor mele?
3 comentarii
Exista probabilitatea ca infectia genitala sa nu fie cauzata de tratamentul cu antibiotice si sa o fi luat de undeva. Mergeti la ginecolog, faceti test secretie sa vedeti ce e si cereti tratament.
Antibioticele dau de obicei candida. Candida e alba ca iaurtul.
Antibioticele dau de obicei candida. Candida e alba ca iaurtul.
0
29-05-2020, ora 14:55
Terapeut Spanu Elena
Medicina naturista, complementara, alternativa, Bucuresti
Va recomand sa faceti un o scanare prin biorezonanta pentru a putea vedea cauza acestei secretii vaginale.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Infectie urinara sau altceva?
- 3Infectie urinara cu E-COLI dupa nastere
- 5copil patru ani, infectii urinare
- 5infectie urinara sau sensibilitate ridicata?
- 4Barbati - scurgere ocazionale la urinare
- 4eliminare nisip si infectie urinara?Sau la rinichi?
- 4secretie vaginala anormala
- 1Infectie urinara severa
- 0gentamicina la nou nascuti
- 1Secretii vaginale apoase abundente
- 6Secreții anormale și dureri pelvine - Ovulatie?
- 103Infectie urinara cu enterococcus faecalis
- 0Disconfort dupa sex - infectie urinara
- 0Infectie in urina
- 1Am nevoie de o părere - ar putea să îmi întârzie de la vreo răceală sau infecție?
- 1Infecție urinara? scurgeri abundente, alb-branzoase cu miros neplacut și mâncărimi
- 0Tratament cu Nolicin
- 4Ce ii cauzeaza partenerei infectii urinare si nevoie deasa de urinare dupa sex?
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Infectiile tractului urinar Secretiile vaginale anormale infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: