Secreţii vaginale
Bună ziua!
În urma cu 6 zile am început un tratament cu Nolicin şi Urinal după ce am fost diagnosticată cu o infecţie urinara. Acum 2 zile mi-au apărut nişte secreţii uşoare galben-verzui pe care le-am ignorat, dar care au devenit din ce în ce mai abundente şi mai dense si am început să am senzaţii de usturime la nivelul vulvei. Credeţi că trebuie să întrerup administrarea antibioticelor? Exista posibilitatea ca tratamentul urmat sa nu fie cauza simptomelor mele?
În urma cu 6 zile am început un tratament cu Nolicin şi Urinal după ce am fost diagnosticată cu o infecţie urinara. Acum 2 zile mi-au apărut nişte secreţii uşoare galben-verzui pe care le-am ignorat, dar care au devenit din ce în ce mai abundente şi mai dense si am început să am senzaţii de usturime la nivelul vulvei. Credeţi că trebuie să întrerup administrarea antibioticelor? Exista posibilitatea ca tratamentul urmat sa nu fie cauza simptomelor mele?
3 comentarii
Exista probabilitatea ca infectia genitala sa nu fie cauzata de tratamentul cu antibiotice si sa o fi luat de undeva. Mergeti la ginecolog, faceti test secretie sa vedeti ce e si cereti tratament.
Antibioticele dau de obicei candida. Candida e alba ca iaurtul.
Antibioticele dau de obicei candida. Candida e alba ca iaurtul.
0
29-05-2020, ora 14:55
Terapeut Spanu Elena
Medicina naturista, complementara, alternativa, Bucuresti
Va recomand sa faceti un o scanare prin biorezonanta pentru a putea vedea cauza acestei secretii vaginale.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 5infectie urinara!
- 4urinez de si imi e frica sa merg la doctor..
- 4infectie urinara cu E coli
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 5infectie urinara care a revenit
- 1durere abdominala: colon iritabil sau infectie urinara?
- 1Infecţie urinară?
- 0Biseptol concomitent cu Uricol
- 13scurgere albicioasa si urat mirositoare
- 4Infectie urinara cu e-coli.
- 0nu pot scapa de proteus mirabilis
- 0Scurgere gelatinoasa transparentă cu fire de sânge
- 0Durere de burta-senzatii de urina
- 3Gardnerella vaginalis
- 1Sumar urina si urocultura
- 0Ajutați-mă - am căzut destul de rău
- 0Tratament cu Nolicin
- 2Ejaculare slaba dupa infectie urinara
- 1Secreti urate si durere
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Infectiile tractului urinar Secretiile vaginale anormale infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: