Semne autism?
Buna seara!
Sunt mama unui băiețel de 3ani si o luna, sunt îngrijorata ca nu vorbește, nu prea răspunde la nume si câteodată când il strig.in schimb arata cu degetul, te duce acolo unde vrea acel lucrul, știe toate lucrurile, face anumite lucruri care le vede la noi ca e surd si nu ma aude. Știe când il cert când face o prostie, arată cu degetul, te duce acolo unde vrea acel lucrul, știe toate lucrurile, face anumite chestii care le vede la noi.mai sare ca mingea (nu tot timpul dar sare)mănâncă singur(nu cu tacâmurile cu mana)bea cu cana, cana cu pai.Aștept o părere
Sunt mama unui băiețel de 3ani si o luna, sunt îngrijorata ca nu vorbește, nu prea răspunde la nume si câteodată când il strig.in schimb arata cu degetul, te duce acolo unde vrea acel lucrul, știe toate lucrurile, face anumite lucruri care le vede la noi ca e surd si nu ma aude. Știe când il cert când face o prostie, arată cu degetul, te duce acolo unde vrea acel lucrul, știe toate lucrurile, face anumite chestii care le vede la noi.mai sare ca mingea (nu tot timpul dar sare)mănâncă singur(nu cu tacâmurile cu mana)bea cu cana, cana cu pai.Aștept o părere
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15Ingrijorare autism sau alte probleme la copil de 2 ani si jumatate
- 5Preocupare pt autism...
- 3Stratera, efecte adverse
- 5Ajutați-mă - Aș dori sa înțeleg dacă nepoțelul meu de 1 an și 7 luni are probleme de autism
- 1Buna ziua! Sunt mama unui băiat de 1 an si 8 luni. Il suspectez de autism
- 3Posibila tulburare de personalitate sau tulburare de spectru autist
- 3Semne autism?
- 1Autism?
- 6Autism sau normalitate ?
- 1Bebeluș 10 luni flutura manutele
- 3Va rog să îmi răspundă un medic daca se poate! băiețel de 2 anișori nu vorbește mai deloc
- 0Autism?
- 2Autism?
- 1Autism copil 1 an si 6 luni
- 6Raspuns urgent, va rog! Copil de 4 luni suspect de autism
- 2Fetita de 3 ani si 3 luni da din manute si sta pe varfuri posibil autism?
- 1Semne autism..
- 2Autism?
- 3Autism sau intarziere in dezvoltare?
Mai multe informații despre: Autismul copilul meu are autism?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: