Semne de sarcina

19-04-2014
bazin2010
Nu este medic/terapeut
bazin2010
Buna ziua. Acum cateva saptamani cand eram la prietena mea acasa in urma a mai multor chestii am ajuns la un contact al organelor genitale. Tin sa spun ca ea este virgina si nu am penetrat-o, a fost doar o 'frecare' fara sa incerc sa ii ating orificiul vaginal. Ea sustine ca era in perioada de ovulatie. Mestruatia ei vine in jurul zilei de 12 a lunii doar ca astazi suntem in 19 si inca nu a venit. Ea a sesizat o usoara marire a sanilor si pe langa asta urineaza des. Amandoi suntem foarte ingrijorati si i-am spus sa faca un test de sarcina, ceea ce o sa si faca. Eu nu am ejaculat nici inainte nici dupa. Care sunt sansele sa fie vorba de o sarcina? Doresc sa primesc un raspuns cat mai repede posibil. Multumesc!
1 comentarii
0
19-04-2014, ora 21:58
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Daca totul a decurs cum ai spus tu, atunci nu vad motive de ingrijorare. Stresul poate fi o cauza a intarzierii menstruatiei. In acelasi timp si faptul ca i-ai frecat foarte probabil si vulva care contine orificiul urinar, a sensibilizat-o pe prietena ta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Primele simptome de sarcină - apar la toate femeile?
  •