Sensibilitate temporara? molarul ma doare la periaj si in contact cu mancarurile dulci
Buna seara,
Saptamana trecuta mi s-a luat amprenta dentara pentru doua implanturi in partea stanga jos. Tot atunci, medicul mi-a slefuit o portiune dintr-un molar antagonist cu unul dintre implanturi pentru ca acesta era prea coborat. Peste portiunea slefuita mi-a pus un material care nu cred ca e plomba, pare transparent si a folosit acelasi material pentru a acoperi bonturile de pe implanturi (puse in aceeasi sedinta). Am observat ca molarul in cauza ma doare la periaj si in contact cu mancarurile mai dulci. Este vorba de o sensibilitate temporara sau ar trebui sa merg pentru a fi plombat?
Saptamana trecuta mi s-a luat amprenta dentara pentru doua implanturi in partea stanga jos. Tot atunci, medicul mi-a slefuit o portiune dintr-un molar antagonist cu unul dintre implanturi pentru ca acesta era prea coborat. Peste portiunea slefuita mi-a pus un material care nu cred ca e plomba, pare transparent si a folosit acelasi material pentru a acoperi bonturile de pe implanturi (puse in aceeasi sedinta). Am observat ca molarul in cauza ma doare la periaj si in contact cu mancarurile mai dulci. Este vorba de o sensibilitate temporara sau ar trebui sa merg pentru a fi plombat?
1 comentarii
Buna seara! Probabil dintele din care s-a slefuit este vital( are nerv viu) si de aici sensibilitatea. Comunicati medicului dumeavoastra, se pot aplica paste desensibilizante.Periati si cu paste tip ' sensitive', au diversi produsi cu efectut de diminuare a acestui tip de sensibilitate.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Amorteala persistenta la jumatate de barbie dupa implant
- 2Acte primite dupa implanturi dentare?Consult post operator?
- 2Umflatura implant dentar
- 2Puroi implant dentar
- 3Implant
- 2Implant dentar cu aditie de os.
- 1Alternative la sistemul "All-On-X" ?
- 1Adiție de os, am rămas cu obrazul mult mai voluminos!
- 1Despre latimea coroanelor pe implant dentar
- 3Adiție osoasă la aproape 4 ani de la implanturi dentare