Sensibilitate temporara? molarul ma doare la periaj si in contact cu mancarurile dulci

01-08-2019
Evely
Nu este medic/terapeut
Evely
Buna seara,
Saptamana trecuta mi s-a luat amprenta dentara pentru doua implanturi in partea stanga jos. Tot atunci, medicul mi-a slefuit o portiune dintr-un molar antagonist cu unul dintre implanturi pentru ca acesta era prea coborat. Peste portiunea slefuita mi-a pus un material care nu cred ca e plomba, pare transparent si a folosit acelasi material pentru a acoperi bonturile de pe implanturi (puse in aceeasi sedinta). Am observat ca molarul in cauza ma doare la periaj si in contact cu mancarurile mai dulci. Este vorba de o sensibilitate temporara sau ar trebui sa merg pentru a fi plombat?
1 comentarii
0
01-08-2019, ora 22:13
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna seara! Probabil dintele din care s-a slefuit este vital( are nerv viu) si de aici sensibilitatea. Comunicati medicului dumeavoastra, se pot aplica paste desensibilizante.Periati si cu paste tip ' sensitive', au diversi produsi cu efectut de diminuare a acestui tip de sensibilitate.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul