Senzație de balonare

De aproximativ o lună, mă simt balonată. De cele mai multe ori mă trezesc la 7 jumătate, 8, și nu obișnuiesc să mănânc dimineața, decât îmi beau cafeaua. Chiar și înainte să-mi beau cafeaua simt o senzație de balonare, însă și după.. Pe la 11-12 mănânc, pentru că îmi chiorăie mățele, însă după, mă simt și mai balonată și am senzația asta toată ziua. Îmi simt burtică mereu umflată și mă simt plină, oricât de puțin aș mânca. Simt că mi-e foame și că trebuie să mănânc, dar după ce mănânc, orice aș mânca, tot așa balonată mă simt. Cum aș putea rezolva?..am încercat pe la 11-12 să nu mănânc mâncare gătită, să mănânc, de exemplu, un iaurt sau ceva mai lite..dar am aceeași senzație de fiecare dată.. Chiar și dacă beau apă de dimineață îmi vine această senzație..
Țin să menționez că am și câteva kg in plus, nu știu dacă e un factor(însă nu cred..)Încerc să slăbesc însă nu prea reușesc.
Țin să menționez că am și câteva kg in plus, nu știu dacă e un factor(însă nu cred..)Încerc să slăbesc însă nu prea reușesc.
0 comentarii

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Nu pot sa -ragai- dupa ce beau bere sau suc
- 2balonari+discomfort in timpul actului sexual
- 5gastrita? dati-mi o parere!
- 2scaun cu sange, balonare
- 13greturi, balonari
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 6balonare de vreo 10 zile si o senzatie de jena sub coaste in ambele parti
- 2zgomote si balonari ale burtii
- 5sindrom ascitic in obsv. proces infiltrativ colon descendent. biopsii
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 5Balonare persistenta fara solutie?
- 1bolboroseli in burta
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 0Balonare de la Klacid?!
- 1Probleme intestinale?
- 2Balonare, constipatie, urinari frecvente
- 1Senzatie de balonare continua
- 1Durere de stomac si balonare
- 2Probleme digestie
Mai multe informații despre: Balonarea abdominala Regimul in balonare Balonarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: