senzatie de greutate in hipocondrul sting
De citeva sapotamani simt o senzatie de greutate in hipocondrul stang, imediat sub san. Intial am avut impresia ca este chiar in san si am facut ecografie. Nu este pe tot parcursul zilei, cind stau intinsa nu se simte atit de jenanta ca in pozitia sezind. Scaunele, de regula le am dimineata dar am avut si zile de constipatie alternind cu zile cind am un fel de diaree dar aici este uneori si vina mea, pentru ca din pofta mai maninc si ceea ce nju-mi face bine. Destul de rar am si hemoroizi externi. Am fost la medic, nu am stat degeaba si mi s-a spus ca am hernie hiatala, dar din ceea ce am citit despre aceasta boala nu se poate diagnostica fara endoscopie. Nu stiu cit de suportabila este aceasta endoscopie, stiu ca greutate este foarte suparatoare, uneori am imoresia ca ma doare tot abdomenul, Am analizele efectuate de curind, nu sint probleme cu ficatul. Poate cineva in aceasta situatie sa-mi dea un sfat, un medic as ruga daca se poate. Vreau sa spun ca acum urmez cu LANZUL un medicament care nu-mi produce decit tuse si greata. Va multumesc!
1 comentarii
Tot eu raspund in ideea ca cei care vor citi si vor avea simptomele mai sus expuse : senzatie de greutate in hipocondul sting, dureri abdominale ( mai ales la apasare), scaune cind moi, cind tari. sa fie siguri ca este vorba de un sindrom de colon iritabil. Aceasta am aflat-o in urma mai multor investigatii si nu dupa internet caci nimeni nu m-a bagat in seama. Este numai un sfat, nu luati tratament fara sa va spuna un medic autorizat - internist, gastroen..
Am urmat 10 zile tratament cu Duspatalin 20 mg trei pe zi, Nexium si Spasmomen si pot spune ca simptomele s-au diminuat. Regimul alimentar are rolul lui si este cam.. pe viata. Am observat tot ceea ce-mi face rau si am eliminat din hrana, mai ales fructele crude, cu exceptia banane, grepfruit ( celelalte numai compot), laptele dulce, brinzeturile grase, dulciurile. Este o dieta proprie care ma ajuta sa elimin si din kg acumulate pe timpul iernii si " dezmatului " alimentar. Sanatate tuturor celor care citesc si nu numai !
Am urmat 10 zile tratament cu Duspatalin 20 mg trei pe zi, Nexium si Spasmomen si pot spune ca simptomele s-au diminuat. Regimul alimentar are rolul lui si este cam.. pe viata. Am observat tot ceea ce-mi face rau si am eliminat din hrana, mai ales fructele crude, cu exceptia banane, grepfruit ( celelalte numai compot), laptele dulce, brinzeturile grase, dulciurile. Este o dieta proprie care ma ajuta sa elimin si din kg acumulate pe timpul iernii si " dezmatului " alimentar. Sanatate tuturor celor care citesc si nu numai !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Helicobacter pylori
- 1Gastroscopie
- 2Polipi colon
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?