senzatie de jena intre scrot si anus

18-04-2006
juridic
Nu este medic/terapeut
juridic
Buna ziua!
Am o senzatie de jena, nu durere in zona situata intre scrot si anus. Nu am scaune cu sange. Uneori ma dor fesele. E o durere, respectiv jena pe care o resimt in interior. Uneori am o senzatie de discomfort la ejaculare. Ar putea fi o problema grava?
Va multumesc anticipat.
3 comentarii
0
26-05-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Cred ca cel mai indicat ar fi sa mergeti la un urolog pentru o consultatie.Este posibil sa fie necesare investigatii pentru prostata. Nu aminati.
0
11-01-2007, ora 00:00
aleda
Nu este medic/terapeut
aleda
Prietenul meu simte, uneori, dupa actul sexual, o usturime in scrot... sau, mai bine, zis, niste intepaturi repetate si jenante... recomandati si lui consult urologic? sau macar ca idee, ne puteti spune ce ar putea fi?...multumim!
0
04-07-2007, ora 00:00
thenext
Nu este medic/terapeut
thenext
Foarte posibil sa fie o infectie a prostatei, ceea ce determina inflamarea acesteia (prostatita acuta sau cronica). Si eu am trecut prin asa ceva.
Trebuie sa mergi neaparat la un urolog. Inainte de aceasta incearca sa observi cat de des urinezi, daca ai neplaceri la urinat, daca urinezi noaptea, daca ai senzatii de durere in abdomenul inferior, daca esti sensibil la frig (in ceea ce priveste urinarea). Toate acestea vor fiimportante la consultatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.