senzatie de lichid in ureche
Buna,
Am si eu o problema legata de urechea stanga. De ceva vreme, cred ca cateva luni sau poate chiar mai bine de un an insa nu prea am bagat de seama, simt in ureche stanga ca si cum ar curge ceva din ea, insa numai senzatie ca nu curge absolut nimic.
Cand fac sala cateodata si sunt intinsa pe salteluta simt ca si cum ar curge ceva si m-am gandit ca mi s-a scurs transpiratie in ureche asa ca nu prea bagam de seama.
Mi se intampla lucrul acesta la un anumit interval insa acum este din ce in ce mai des si mai ales seara cand stau intinsa. Nu am absolut nicio durere.
Imi poate spune cineva ce ar putea fi?
Va multumesc anticipat.
Am si eu o problema legata de urechea stanga. De ceva vreme, cred ca cateva luni sau poate chiar mai bine de un an insa nu prea am bagat de seama, simt in ureche stanga ca si cum ar curge ceva din ea, insa numai senzatie ca nu curge absolut nimic.
Cand fac sala cateodata si sunt intinsa pe salteluta simt ca si cum ar curge ceva si m-am gandit ca mi s-a scurs transpiratie in ureche asa ca nu prea bagam de seama.
Mi se intampla lucrul acesta la un anumit interval insa acum este din ce in ce mai des si mai ales seara cand stau intinsa. Nu am absolut nicio durere.
Imi poate spune cineva ce ar putea fi?
Va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9disfunctia tubara
- 12presiune in urechi
- 3o -excrescenta- in spatele urechii
- 3miros al urechilor
- 3O sezatie ciudata la urechi
- 7Zgomot suspect in ureche
- 9probleme cu auzul
- 9De o saptamana imi poscneste ceva in ureche
- 4O problema de multi ani, cu urechea stanga, nu aud deloc...
- 2Probleme ambele urechi.
- 5urechi inflamate, imediat la intrarea in canal, mai mare ca si cum ar fi un lichid acolo
- 4gaurica in timpan
- 5miros ciudat din ureche
- 3Problema ureche
- 4Probleme cu ureche stanga
- 2Se infundă des urechea.
- 4Ganglioni langa urechea dreapta
- 5acum cateva zile m-a durut foarte tare urechea dreapta..
- 2Durere in ureche otita medie supurata
- 2Durere Umflare Ureche dreapta
Mai multe informații despre: Urechea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: